x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ionel Gane rămâne antrenor la Dinamo

Ionel Gane rămâne antrenor la Dinamo

07 Dec 2020   •   11:56
Ionel Gane rămâne antrenor la Dinamo
Sursa foto: Hepta

Dinamo București face schimbări importante la nivelul conducerii administrative și tehnice. Conform doardinamo.ro, fotbaliștii le-au transmis conducătorilor, în special lui Rufo Collado, să evite să mai vină la Săftica la antrenamente, scrie  Mediafax

Supărați pe spaniol, jucătorii l-au lăsat pe Collado cu mâna întinsă atunci când a venit să-i salute înaintea meciului din Trivale.

Constantin Eftimescu, delegat și președinte al Consiliului de Administrație a rămas alături de echipă, fiind unul din personajele din anturajul clubului acceptat și de jucători și de suporteri.

Mesaje de susținere reciprocă vin din partea jucătorilor în mediile sociale.

„Am făcut o treabă minunată ca echipă, încă 3 puncte. Mulțumim oamenilor care ne sprijină. Primirea făcută de fani înainte a pleca la meci e un detaliu care ne oferă forță”, a transmis Juan Camara, referindu-se la atmosfera de derby creată de suporteri înainte de meciul din Trivale câștigat cu o execuție de excepție a spaniolului.

„Bravo familiei Dinamo, continuăm să fim puternici”, a scris și Magaye.

Conducere tehnică a echipei a fost preluată de Ionel Gane. Acesta „a luat act de dorința suporterilor și a jucătorilor, va continua atât cât îl vor ține bateriile” punctează doardinamo.ro.

„Conjunctura a făcut să fiu aici, am vorbit cu Cosmin Contra, el m-a rugat să rămân, în aceste zile apăsătoare. Eu vreau să continui până la finalul sezonului. Ne concentrăm să pregătim meciul cu Iașiul.” a declara cel poreclit Jerry. „Asta dacă nu mai apare ceva zilele viitoare. Eu le mulțumesc încă o dată fanilor, au respectul meu, al nostru, pentru mesajele și toate acțiunile lor.”

Gane va fi secondat de Iulian Mihăescu și Cătălin Mulțescu, reveniți la echipă la solicitarea jucătorilor.

Salvarea lui Dinamo poate să vină din Turcia. Presa turcă a lansat o informație conform căreia afaceristul turc Abdullah Kigili își dorește să investească la Dinamo, în primă fază ca sponsor, iar mai apoi ca acționar majoritar.

 

 

×
Subiecte în articol: dinamo ionel gane