x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "La anul vom fi tari!"

"La anul vom fi tari!"

de Dragos Stoica    |    09 Noi 2010   •   00:00
"La anul vom fi tari!"
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Eşecul cu Oţelul de pe teren propriu i-a căzut greu tehnicianului oltean. Chiar dacă evită s-o recunoască, Victor Piţurcă şi-a propus încă din primul an cupele europene cu Universitatea, variantă plauzibilă dacă oltenii vor încheia turul de campionat pe plus la "adevăr".

Deocamdată însă, craiovenii alternează rezultatele foarte bune în deplasare cu sincope în casă, ceea ce l-a marcat pe antrenor. "Nu pot face minuni peste noapte. Această echipă va deveni cu adevărat puternică de abia la anul, din primăvară, când vor mai sosi cinci-şase jucători. Cu Oţelul, publicul a fost extraordinar. Este foarte dificil că i-am dezamăgit pentru a doua oară, dar fac un apel la spectatori să fie alături de noi în continuare, fiindcă va veni vremea, în viitorul apropiat, când echipa va câştiga. La final, jucătorii mi-au spus că le este ruşine să iasă pe stradă, după ce au dezamăgit peste 25.000 de oameni vineri seară, dar i-am remontat, spunându-le că trebuie să privim numai înainte", a spus Piţurcă ieri.

Legat de partida din Cupă cu Dinamo, care va avea loc mâine seară, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, tehnicianul oltenilor s-a arătat îngrijorat din cauza absenţelor din echipa sa: "Din păcate, Ciucă nu poate juca după ce a fost eliminat. Dorel Stoica sau Lopez îi va lua locul, încă nu m-am decis. Mecanismul nostru nu funcţionează deocamdată aşa cum mi-aş dori eu, iar acum întâlnim un adversar de calibru, care pe deasupra mai joacă şi pe teren propriu. Eu am însă speranţe că putem scoate maximum din această dublă cu Dinamo. Ne putem impune atât în Cupă, cât şi în campionat. Fizic ar trebui să stăm mai bine, pentru că am avut două zile de odihnă în plus".

×
Subiecte în articol: liga 1