x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga I: Hermannstadt, tot mai aproape de baraj după ce a fost înfrântă acasă cu 0-2 de către FC Botoșani

Liga I: Hermannstadt, tot mai aproape de baraj după ce a fost înfrântă acasă cu 0-2 de către FC Botoșani

21 Mai 2019   •   20:42
Liga I: Hermannstadt, tot mai aproape de baraj după ce a fost înfrântă acasă cu 0-2 de către FC Botoșani

FC Botoşani a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 (0-0), marţi seara, la Sibiu, într-un meci din etapa a 12-a din faza play-out a Ligii I de fotbal.

FC Botoşani s-a impus pe finalul meciului, prin golurile marcate de Mihai Roman II (85), Cătălin Golofca (90+3), deşi juca în zece oameni din min. 81, când Răzvan Oaidă a primit al doilea cartonaş galben. Oaidă fusese introdus în min. 74, iar primul cartonaş l-a primit în min. 79.

FC Hermannstadt putea primi un penalty la 0-0, în min. 67, când mingea l-a lovit în mână pe fundaşul Andrei Patache, în propriul careu.

Fiecare echipă a avut câte un jucător schimbat după accidentări grave, austriacul Holzmann (FC Botoşani), după ce şi-a spart capul la un duel cu Filip Jazvic, respectiv Tiberiu Serediuc (FC Hermannstadt).

FC Botoşani e neînvinsă de şase etape, în care a obţinut cinci victorii şi un egal. FC Hermannstadt a rămas cu o singură victorie în play-out.

FC Hermannstadt - FC Botoşani 0-2 (0-0), Stadion Municipal - Sibiu
Au marcat: Mihai Roman II (85), Cătălin Golofca (90+3).
Cartonaş roşu: Răzvan Oaidă (FC Botoşani, 81).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Dragoş Mihai Iliescu (Craiova); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) - LPF

AGERPRES

×
Subiecte în articol: AFC Hermannstadt FC Botoşani sibiu