x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lovitură de teatru?

Lovitură de teatru?

de Dragos Stoica    |    23 Sep 2010   •   00:00
Lovitură de teatru?
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Lăsat baltă în numai opt etape de Victor Piţurcă şi Ilie Dumitrescu, Gigi Becali recurge la măsuri surprinzătoare. Dacă în urmă cu câteva săptămâni declara că Mihai Stoica nu va mai lucra niciodată la formaţia din Ghencea, boss-ul "roş-albaştrilor" face în prezent eforturi disperate să-l readucă la Steaua pe MM.



Becali este conştient că acest lucru ar reprezenta o dublă lovitură, de imagine şi performanţă, în faţa fanilor care încep să-şi facă reauzite protestele la adresa conducerii. Mai mult, prezenţa lui MM Stoica ar avea darul de a-i integra mult mai repede pe fotbaliştii transferaţi în această vară de la Urziceni, putând reprezenta şi principalul argument ca Dan Petrescu să fie convins să semneze cu Steaua de la începutul lunii noiembrie.

Gigi Becali a confirmat ieri tratativele cu Mihai Stoica, declarând pentru Gazeta Sporturilor că încă nu a primit răspunsul definitiv al actualului moderator tv de la Digi Sport. "Este posibil ca MM să se întoarcă. Este adevărat că am vorbit cu el, dar asta nu înseamnă automat că am şi bătut palma. Eu mi-aş dori să se întoarcă, pentru că în felul acesta aş da lumii un semnal de pace. Şi Puiu Iordănescu mi-a zis că ar fi cel mai potrivit să se ocupe acum de Steaua, mai ales că l-ar putea ajuta pe Edi Iordănescu să redreseze situaţie, deoarece la asta se pricepe cel mai bine. O să mă văd cu el când revin în ţară. El ar fi vrut să nu se afle în presă, dar nu văd de ce să ne ascundem, că doar nu facem ceva ilegal", a declarat Becali, care se află la şedinţele Parlamentului European de la Strasbourg.

În cazul în care se va decide să răspundă favorabil ofertei venite dinspre Ghencea, Stoica va face toate eforturile pentru a-l determina pe Dan Petrescu să-l însoţească la Steaua. În prezent, Kuban, echipa la care activează "Bursucul", are 12 puncte avans, iar tehnicianul poate să ceară rezilierea contractului în momentul în care îşi asigură matematic promovarea în prima ligă. Chiar dacă îşi va îndeplini obiectivul, Petrescu nu mai doreşte să stea în Rusia şi din cauza exasperantelor deplasări cu avionul pentru meciurile din campionat, unele putând ajunge la nouă ore de zbor.

×
Subiecte în articol: liga 1