x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marius Stan l-a susţinut pe Răzvan Lucescu în Comitetul Executiv

Marius Stan l-a susţinut pe Răzvan Lucescu în Comitetul Executiv

07 Apr 2011   •   16:47
Marius Stan l-a susţinut pe Răzvan Lucescu în Comitetul Executiv
Sursa foto: /Intact Images
160175-marius-stan-intact-images-20090802132539027.jpg

Membru al Comitetului Executiv al FRF, directorul general al liderului Oţelul, Marius Stan, a votat pentru menţinerea lui Răzvan Lucescu în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, motivând că i se pare firesc ca un antrenor să-şi ducă un mandat până la capăt.

"A fost o şedinţă normală. Eu am fost pro Răzvan Lucescu, ca principiu de continuitate. Mi se pare normal ca un antrenor să-şi termine un mandat, un contract pe care îl are. Nu cred că vine cineva acum după o muncă dusă pe trei sferuri de un antrenor să poată să facă minuni. Mai mult cred că orice alt antrenor ar veni acum ar avea şi alibiuri pentru un eventual eşec.Aşa că mi s-a părut normal şi firesc să continue Răzvan Lucescu cel puţin până la meciul cu Bosnia, care e decisiv. A fost propunerea preşedintelui, care a suscitat discuţii, care a fost respinsă. A fost mai mult decât democratic, să nu se mai spună că acei membri ai Comitetului Executiv sunt doar nişte oameni care ridică mâna la comandă", a declarat Stan.

Oficialul grupării gălăţene a afirmat că unii dintre membrii Comitetului Executiv s-au arătat nemulţumiţi de faptul că Răzvan Lucescu nu a fost prezent la şedinţa de azi. "Acum ştiţi cum e cu presiunea, e un risc asumat. Dacă nu rezişti la presiune te duci şi te apuci de altceva. Presiunea face parte din munca noastră. În fotbal întotdeauna e presiune. Iar la echipa naţională e presiunea cea mai mare. Era normal însă să fie şi el prezent la această analiză, era firesc să fie. Au fost şi nemulţumiri legate de acest lucru", a adăugat Stan.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a fost menţinut în funcţie de Comitetul Executiv al FRF, cu scorul de 10-3 la voturi. Cei care au optat pentru demiterea tehnicianului au fost preşedintele FRF, Mircea Sandu, celălalt reprezentant la Ligii 1, Cristian Borcea, şi reprezentantul Ligii a 3-a, Cristian Bobar.

×