x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marius Stan: "Le va veni şi altora rândul să piardă"

Marius Stan: "Le va veni şi altora rândul să piardă"

12 Mar 2011   •   20:17
Marius Stan: "Le va veni şi altora rândul să piardă"
156001-344846-marius-stan.jpg

Preşedinte liderului Oţelul, Marius Stan, nu îşi face probleme după prima înfrângere a gălăţenilor din acest an. Oficialul spune că şi contracandidatele se vor împiedica, cu diferenţa că la acele cluburi se va declanşa scandalul la primul eşec.

"Nu am avut atitudine azi. Nu meritam nici măcar un egal, în ciuda celor două ocazii din final. Era firesc să pierdem odată, nu s-a născut o echipă invicibilă. Are totuşi un gust amar. Unii au degustat prea mult victoria cu Rapid, oricâte şedinţe s-ar face. Sunt convins că mulţi se bucură de eşecul nostru, dar să nu uite rivalele că o să le vină şi lor rândul. Mai devreme sau mai târziu. Nu cred că o să înceapă declinul aşa cum au prezis unii", a declarat Marius Stan la GSP TV.

"De rezultat sunt dezamăgit, nu cred că câştigă mereu echipa mai bună. Meritam cel puţin un egal astăzi. Sunt trist că am pierdut cele trei puncte. Am avut ceva probleme, sper ca această înfrângere să fi venit la momentul oportun, să fi învăţat ceva din asta", a spus şi antrenorul Dorinel Munteanu la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: oţelul fotbal intern