x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meme Stoica s-a sucit: rămâne manager la Steaua

Meme Stoica s-a sucit: rămâne manager la Steaua

09 Mar 2011   •   14:36
Meme Stoica s-a sucit: rămâne manager la Steaua
Sursa foto: /Intact Images

155495-mihai-stoica-intact-images-20101122155914003.jpgManagerul Stelei, MIhai Stoica, a anunţat în această după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu va părăsi gruparea din Ghencea, aşa cum ameninţase în cazul în care Sorin Cârţu va fi instalat în postul de antrenor principal.

"Nu o să fiu scouter şi nici nu o să plec, o să am aceleaşi atribuţiuni şi o să fiu pe bancă la meciul cu Victoria Brăneşti. Am realizat că legătura cu suporterii Stelei este imposibil să se rupă vreodată pentru că am fost în permanent contact cu ei în aceste zile şi nu puteam să nu cedez rugămiţilor lor de a rămâne. Am avut surpriza să primesc o mulţime din partea jucătorilor, mai ales din partea unora despre care presa spune că ar avea o problemă cu mine. Niciodată nu m-am implicat în stabilirea echipei, niciodată nu am dat sfaturi vreunui antrenor. Asta poate fi confirmat de toţi antrenorii cu care am lucrat până acum", a spus Stoica.

"M-am împotrivit venirii lui Sorin Cîrţu pentru că aveam nişte probleme mai vechi, probleme care s-au soluţionat astăzi. Un foarte mic procent care m-a făcut să mă decid a fost grija anumitor persoane din fotbalul românesc. Am văzut că sunt foarte iubit şi o să rămân ca să lucrez cu Sorin Cârţu", a mai declarat oficialul stelist.

Stoica l-a atacat apoi din nou pe fostul selecţioner Victor Piţurcă: "Coana Vica Bosumflata nu face altceva dec\t să-şi demonstreze limitele. Cred că a a juns la menopauză şi nu mai are ce vorbi. Coana Vica a mai fost prinsă şi cu camera în pachetul de ţigări şi nu mai are cum fura. Victor Piţurcă tot visează că se întoarce la Steaua, dar nu o să se întâmple asta. Am realizat că a avut dreptate Marian Iancu, se pare că are nişte îndeletniciri ascunse. Crede că vine din vară la Steaua, dar se înşeală amarnic. Din vară tot eu voi fi aici şi el nu vine nici măcar să-mi aranjeze echipamentul în vestiar. În vestiar intră numai bărbaţii".

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern mihai stoica