x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu rămâne suspendat şase luni

Mititelu rămâne suspendat şase luni

18 Mar 2011   •   13:31
Mititelu rămâne suspendat şase luni
Sursa foto: /Intact Images
156881-mititelu-piturca-intact-images-20090817101021009.jpg

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a respins ca neîntemeiat memoriul depus de finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelul, împotriva sancţiunii dictate de Comisia de Disciplină în 16 februarie.

Atunci, Mititelu a fost sancţionat cu şase luni de suspendare şi 150.000 de lei penalitate financiară de către Comisia de Disciplină, ca urmare a unui memoriu depus de preşedintele Dumitru Dragomir pentru declaraţiile făcute de finanţatorul oltenilor la adresa conducerii LPF.

Adrian Mititelu l-a acuzat pe Dragomit că se antepronunţă în cazul plecării jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu din cantonamentul formaţiei oltene şi ca membrii comisiilor LPF nu sunt independenţi. "Vă antepronunţaţi într-o problemă delicată, ştim cu toţii că oamenii din Comisii sunt aleşi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relaţii... La Ligă este o întreagă cârdăşie, de la A la Z. Vă includ aici şi pe dumneavoastră, nu vreau să spun de ce, am alte probleme acum", a afirmat Mititelu.

×
Subiecte în articol: adrian mititelu fotbal intern