x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Noul hibrid a învins hibridul celebru

Noul hibrid a învins hibridul celebru

de Mihai Igirosanu    |    13 Sep 2010   •   00:00
Noul hibrid a învins hibridul celebru
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Antonio Semedo a detonat cea mai mare bombă a Ligii 1 şi i-a provocat prima înfrângere lui Ilie Dumitrescu.



Steaua lui Ilie Dumitrescu a făcut sâmbătă seară primul pas greşit. Aceasta este versiunea blândă a evenimentelor petrecute sâmbătă seară pe imaşul de la Urziceni. De fapt, "roş-albaştrii" s-au umplut de penibil în faţa unor jucători care, probabil, nu s-ar recunoaşte în cazul unei întâlniri întâmplătoare, pe stradă.

Cu Cernea în poartă, cu Maftei şi Epaminonda Nicu în defensivă, cu Todoran şi Pădureţu la mijloc şi cu perechea Rusescu - Semedo în ofensivă, Unirea a învins o echipă în care implanturile Galamaz, Brandan, Onofraş şi Bilaşco au părut deocamdată inutile.

Dacă în preziua meciului Gigi Becali s-a relansat în celebrele sale discursuri stupide, anunţând că Steaua va juca precum Barcelona şi că la Liverpool va reîncepe să se ia la trântă cu Europa fotbalistică, suporterul de la lojă şi-a revenit după meci. "Sunt un idiot că am băgat bani în echipă şi că am băgat atâtea milioane în jucători. Mai bine aş fi luat jucători de la Steaua 2. Nu pot să zic nimic despre echipă, Brandan a jucat foarte bine, dar eu sunt un idiot. Sunt un prost. Toţi jucătorii mei merită salarii de 1.000 de euro pentru cum au jucat. Nu vreau să vorbesc mai mult acum, pentru că i-aş face pe plac dracului. El vrea să bage îmbărligături! O să iau măsuri după turul ăsta sau după terminarea campionatului. O să vedem şi cu jucătorii care-i treaba. Cine a pierdut meciul? Ilie Dumitrescu, nu e normal!? La înfrângere, antrenorul e vinovat! Când ai 24-25 de jucători de valoare, e suficient să pui unul greşit în echipă", a declarat Becali, care a părăsit stadionul din Urziceni în minutul 83.


"NU DEMISIONEZ!"
După meci, antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a spus: "Nu îmi dau demisia, trebuie să fim puternici! Meciul deja este istorie. În aceste mo­men­­te este foarte greu să mai dormi, să mai mănânci, să mai ieşi pe stradă... Am intrat în ca­bi­nă şi le-am spus băieţilor să ţină capul sus". Entuziasmat că meciul s-a jucat doar pe teren, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a re­ac­ţionat: "O să dau premiul Fair-Play Urziceniului, un lucru mai ta­re ca ăsta nu se putea în­tâmpla! Unirea merită toate feli­ci­­tările! Urziceniul i-a dat afară pe cei slabi şi i-a oprit pe cei buni! Nu mi-era teamă că nu se juca meciul corect, mi-era doar frică de mass-media".

×
Subiecte în articol: liga 1