x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Olăroiu: "Am o înţelegere cu o altă echipă din vară"

Olăroiu: "Am o înţelegere cu o altă echipă din vară"

05 Mai 2011   •   17:23
Olăroiu: "Am o înţelegere cu o altă echipă din vară"

163969-163958-olaroiu.jpgRevenit în Ghencea pentru ultimele două săptămâni ale acestui campionat, Cosmin Olăroiu a organizat în această seară o conferinţă de presă, în care a dezvăluit că este aproape de o înţelegere cu o altă echipă pe care o va prelua din vară.

"Din păcate Sorin Cârţu a plecat astăzi de la club, el a încercat să îi ajute aşa cum a putut şi după el va veni probabil Caramarin, un jucător cu care am lucrat. Cred că are un viitor frumos în meseria asta. Îi voi ajuta pe cei de la Steaua, în calitate de colaborator, până la finalul sezonului, pentru că am considerat că e datoria mea să încerc să dau o mână de ajutor. Nu am nici o baghetă magică să fac minuni. Împreună cu ceilalţi colaboratori vom încerca să schimbăm situaţia de la probabil, cea mai iubită echipă din ţară. Sper că şi suporterii vor ajuta formaţia. Nu voi lua decizii în ceea ce priveşte jucătorii care vor veni sau vor pleca de la club", a spus Olăroiu.

"Steaua m-a format ca om, aici am cunoscut cele mai frumoase bucurii. Sunt în tratative aproape finalizate cu o echipă la care voi merge din vară. Am aranjat aproape toate lucrurile şi rămîne doar să semnez. Nu este vorba de Al Jazeera, nu aştept nici echipa naţională, chiar dacă am fost nominalizat ca un posibil selecţioner. Ştiu că fotbalul românesc nu trăieşte cele mai frumoase momente, dar în 4 luni de zile cât am stat în România nu am văzut nimic coerent care să dea speranţă pentru viitor. Uşor-uşor, el moare, dacă nu este susţinut şi la nivel legislativ", a mai declarat tehnicianul.

"Eu am vorbit foarte puţin despre Gigi Becali. Ştiţi că este mai curios, te întreabă ce părere ai despre asta, ce părere ai despre cealaltă şi după aceea iese la televizor şi spune «Oli mi-a zis ...», aşa că prefer să stau mai departe. Singura presiune pe care o mai am în viaţă este să îi fac pe cei din jurul meu să fie fericiţi. Ar fi cea mai mare satisfacţie să îi fac pe suporterii Stelei fericiţi", a mai spus Olăroiu la conferinţa de presă.

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern cosmin olaroiu