x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Era să se nască olteanul Șumudică

Era să se nască olteanul Șumudică

de Adi Munteanu    |    28 Aug 2023   •   06:15
Era să se nască olteanul Șumudică
Sursa foto: Hepta

„Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști, pe mine nu mă veți mai vedea nici la TV, nici la declarații, nici la club. Nu mai revin la club, nu mai decid nimic la club. M-am săturat. M-a dezamăgit și publicul de la Tribuna 2. S-a coalizat cu galeria Rapidului să mă înjure pe mine. M-au părăsit toți”, a declarat Adrian Mititelu după înfrângerea de pe „Oblemenco” cu Rapid, 3-5. 

Patronul FCU Craiova a luat cea mai surprinzătoare mișcare a acestei perioade: renunță la clubul pe care l-a readus din Liga 4 după dezafilierea din urmă cu 10 ani, în care susține că a investit până acum peste 30 de milioane de euro și despre care susținea că nu va renunța niciodată. Până ieri, când Mititelu i-a numit pe Florin Prunea, președinte, și Marius Șumudică, antrenor, responsabili la FCU Craiova 1948. 

„I-a venit mintea la cap” 

Reacția suporterilor din Peluza Sud, care au susținut echipa lui Mititelu, nu a întârziat, salutând decizia de a nu se mai amesteca în activitatea echipei: „I-a venit, în sfârșit, mintea la cap!”. În noua situație este de așteptat ca fanii echipei să revină pe stadion și să susțină pe FCU. „Cu Șumudică pe bancă suntem convinși că niciun Mititel nu intervine la echipă. Nici seniorul, nici juniorul. Scăpăm și de incompetenții Vasilică și Drăgan. Șumi vine cu stafful lui cu care a făcut rezultate mari, iar Prunea a jucat la Craiova, este campion cu Craiova în 1991. Bun venit, Șumudică! Bun venit, Prunea!”, au mai scris fanii sâmbătă.

...Și Șumi nu mai vine

„Minunea” cu revoluția de la FCU Craiova 1948 nu a durat decât o dimineață. Mititelu, ieri, după alte negocieri cu Șumudică a „trântit” acordul. „Condiții exagerate”, „Cerințe imposibil de îndeplinit”, a spus Mititelu. „A căzut totul, pentru că n-au fost de acord cu clauzele mele”, a declarat și Șumi.

Adrian Mititelu a vrut doar să dea o lovitură de imagine cu Șumudică și Prunea

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: sumudica FCU Craiova adrian mititelu