x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga: Oțelul Galați câștigă partida cu UTA Arad

Superliga: Oțelul Galați câștigă partida cu UTA Arad

de Redacția Jurnalul    |    13 Noi 2023   •   22:35
Superliga: Oțelul Galați câștigă partida cu UTA Arad
Sursa foto: Otelul Galati

Oțelul Galați a câștigat la scor partida cu UTA Arad disputată luni seara. Meciul a făcut parte din etapa a XVI-a a Superligii de fotbal, prima a returului.

Partida UTA Arad s-a disputat la Sibiu deoarece pe stadionul din Arad se schimbă gazonul. Oaspeții au câștigat cu 4-2, după ce la pauză conduceau cu 3-0. Golurile formației Oțelul au fost înscrise de italianul Juri Cisotti, din penalti în minutul 3, de Alexandru Pop în minutele 5 și 34 și de Teles în minutul 54. Gazdele au redus din diferență în minutul 86 prin Tiberiu Căpușă și au mai înscris încă o dată în minutul 94 prin Rareș Pop, din penalti.

În urma acestui rezultat, Oțelul a urcat pe locul 8 în clasamentul Superligii, având 20 de puncte în 16 partide. UTA, însă, a coborât până pe locul 12 având 18 puncte.

Partida UTA-Oțelul a fost ultima din prima etapă a returului. Tot în această rundă, s-au mai jucat duminică, partidele FCSB-FCU Craiova 2-1, Univ.Craiova-Dinamo 1-0 și FC Botoșani-FC Voluntari 3-3. În celelalte meciuri ale etapei a XVI-a, au fost consemnate doar rezultate de egalitate.

Vineri a fost partida Sepsi Sf.Gheorghe-Rapid București 0-0, iar sâmbătă s-au disputat meciurile U Cluj-Petrolul Ploiești 0-0, Poli Iași-CFR Cluj 3-3 și Farul Constanța-FC Hermannstadt 1-1.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: oţelul galaţi uta arad