x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oţelul s-a îndoit la Târgu-Mureş!

Oţelul s-a îndoit la Târgu-Mureş!

de Dragos Stoica    |    13 Mar 2011   •   21:15
Oţelul s-a îndoit la Târgu-Mureş!
Sursa foto: /Mediafax
156090-mircea-rosca-mediafax.jpgŞtia ce ştia Dorinel Munteanu înaintea meciului de la Târgu-Mureş. Nu degeaba antrenorul gălăţenilor şi-a avertizat elevii toată săptămâna trecută să revină cu picioarele pe pământ după succesul cu Rapid, dar socoteala nu a mai ţinut şi de această dată.

Li­derul s-a poticnit pe terenul echipei lui Ioan Sabău, care a obţinut o victorie nescontată după golul lui Diego Ruiz (foto, felicitat de colegi) din minutul 66. Per total, oaspeţii au dominat, în timp ce mureşenii s-au axat mai mult pe aglomerarea propriei jumătăţi şi pe declanşarea unor contraatacuri.

"Am pierdut pe o eroare de plasament a fundaşilor mei. Sunt trist că n-am luat cele trei puncte, mai ales că mă aşteptam la o victorie sau măcar la un egal. Cred că jucătorii mei au învăţat ceva din această înfrângere. Sper că a venit la timpul potri­vit ca să ne trezească. Trebuie să ne autodepăşim ca să ne menţinem pe prima poziţie în clasament, pentru că toate echipele atunci când joacă împotriva noastră dau totul pe teren", a spus Munteanu.

De partea cealaltă, Sabău a declarat că Oţelul merită să fie pe prima poziţie a clasamentului: "A fost un meci greu, cu o echipă bună a campionatului. Cred că am pregătit destul de bine meciul şi am reuşit să nu le dăm posibilitatea să crească viteza de joc. Oţelul arată ca un lider, este foarte tare".

×