x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pentru Mutu şi Tamaş

Pentru Mutu şi Tamaş

de Mihai Igirosanu    |    29 Aug 2011   •   21:00
Pentru Mutu şi Tamaş

Inaintea 'dublei' cu Luxemburg si Franta, selectionerul Victor Piturca a vorbit pentru prima oara despre sansele 'petrecaretilor' din San Marino, Adrian Mutu si Gabriel Tamas, de a reveni la echipa nationala. 'N-am vorbit cu Adrian Mutu, dar nu poate el la telefon sa ma convinga sa revin asupra deciziei. Si Tamas, si Mutu ar avea o sansa sa fie din nou convocati daca Romania ar invinge in aceste doua jocuri. Deci baietii ar trebui sa joace si pentru ei in aceste doua me­ciuri', a declarat Piturca.

'Nu s-a rugat nici un jucator de mine sa-i convoc din nou. A fost doar in discutia cu Sapunaru, el mi-a zis ca avem nevoie de ei. Eu i-am raspuns: «Stiu ca avem nevoie de ei, nu trebuie sa-mi spui tu»', a incheiat selectionerul capitolul Mutu-Tamas. Cele doua noutati aparute ieri sunt acelea ca tricolo­rii se vor antrena in aceasta seara, de la ora 18:00, pentru prima oara, pe ga­zo­nului noului National Arena si aceea ca dinamovistul Moti a fost chemat ieri la lot. Altfel, selectionerul a explicat si mo­ti­vele pentru care nu i-a convocat pe doi dintre cei mai in voga jucatori din campionatul intern, San­mar­tean si Pancu. 'Doar jocul lui Sanmartean ma poate determina sa-l convoc, nu ce spune X sau Y. Era cel mai in forma ju­ca­tor si l-as fi convo­cat, dar s-a ac­ci­den­tat. Pancu, daca va conti­nua in aceasta maniera va veni la nationala'.

Surpriza Matel
Iata lotul pentru meciurile cu Lu­xemburg si Franta: Tatarusanu (Stea­ua), Lung jr (Astra), Panti­limon (Man. City) – portari; Sa­pu­na­ru (FC Por­­to), Ma­tel (Astra), Moti (Di­na­mo), Galamaz, Latovlevici (ambii, Stea­ua), Chi­ri­ches (Pandurii), D. Go­ian (Glas­­gow), St. Radu (Lazio), Rat (Sah­tior) – fun­dasi; Torje (Di­na­mo), Nicolita, Bourceanu, Cr. Ta­na­se (Steaua), Cocis (FC Rostov), C. La­zar (PAOK), Ov. Petre (Modena), Herea (Rapid) – mijlocasi; Bucur (Ku­ban), Zicu (TSKA So­fia), Marica (Schalke 04), B. Stancu (Orduspor) – atacanti.

×
Subiecte în articol: fotbal intern