x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă, din nou ban al Craiovei!

Piţurcă, din nou ban al Craiovei!

de Dragos Stoica    |    26 Aug 2010   •   00:00
Piţurcă, din nou ban al Craiovei!
Sursa foto: /Intact Images

După 15 ani, Victor Piţurcă s-a întors la Craiova. Patru zile de negocieri, care au culminat miercuri spre joi cu o noapte întreagă de discuţii, plus încă o întâlnire ieri, la orele prânzului, i-au trebuit lui Adrian Mititelu ca să-l convingă pe fostul selecţioner să-i accepte oferta.

Cum acesta şi-a dat acordul în jurul prânzului, avocaţii celor doi au întocmit contractul, care a fost semnat ieri după-amiază, pe o perioadă de trei ani. "Piţurcă este noul antrenor al Craiovei! Se va prezenta la antrenament din această seară (n.r. - ieri) şi îşi va stabili singur staff-ul cu care va lucra, urmând ca preşedinte să fie Silvian Cristescu. Din echipa sa vor mai face parte Eugen Neagoe, Gabi Boldici, Florin Marin, Ovidiu Costeşin şi alţii. Nu trebuie să ne aşteptăm la miracole. Dar la norocul care îl caracterizează şi la priceperea de care a dat dovadă de atâtea ori, Piţurcă va face din nou performanţă la Craiova. Ce obiectiv să-i mai impun eu? De acum începe o nouă eră la Craiova", a declarat ieri Adrian Mititelu. Neoficial, obiectivul lui Victor Piţurcă este în primul an crearea unei echipe competitive, cu care să poată ataca titlul de campioană în cel de-al doilea sezon. Deocamdată nu se ştie dacă antrenorul va sta pe banca oltenilor la meciul pe care aceştia îl vor susţine mâine seară pe "Ion Oblemenco" împotriva Sportului Studenţesc, de la ora 19:00. Cel mai probabil, Eugen Neagoe se va afla la marginea terenului, mai ales că acesta a pregătit Craiova şi în urmă cu un an.


Dănănae vrea cadou de trei puncte
Internaţionalul Ovidiu Dănănae a împlinit ieri 25 de ani, acesta mărturisind că se gândeşte doar la un succes contra Sportului. "Voi săr-bători cu familia şi prietenii, însă petrec cu mintea la meciul cu Sportul, pentru că echipa merge prost şi avem nevoie urgentă de o victorie contra bucureştenilor. Sper să nu mai avem parte de ghinioanele din ultima perioadă, pentru că, efectiv, câteodată am simţit că e totul împotriva noatră. Un succes cu Sportul ar fi cadoul ideal din partea colegilor mei", a spus fundaşul dreapta al oltenilor şi al echipei naţionale. Tot ieri a fost şi ziua de naştere a atacantului Cătălin Crăciun, acesta împlinind 19 ani. "Este foarte bine că ne vom pregăti cu domnul Piţurcă, deoarece este un tehnician care lucrează foarte mult cu jucătorii tineri", a spus tânărul fotbalist, aflat în recuperare după ruptura de ligamente suferită în ultima etapă a campionatului trecut.

×
Subiecte în articol: liga 1