x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu, tot nemulţumit

Porumboiu, tot nemulţumit

14 Aug 2010   •   00:00

Deşi nu a impresionat nici în etapa a patra, echipa lui Adrian Porumboiu a obţinut prima victorie din acest campionat, 2-1 cu FC Braşov, aflată la primul eşec din stagiune. Ambele goluri ale moldovenilor au fost marcate din faze fixe, după cornere executate de Sânmărtean.

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, prin Papp, dar nu s-au bucurat de avantaj decât două minute, până când Cristi Ionescu a găsit o breşă în zidul vasluian şi a egalat din lovitură liberă de la 25 de metri. Victoria echipei antrenate de Lopez Caro a fost adusă de debutantul Pouga, atacantul camerunez transferat recent de la Sevilla.

"A fost o victorie chinuită. N-am jucat rău, dar au venit nişte arbitri care au stricat jocul. Puteam să merg pe burtă, dar nu pot când văd un arbitru care strică jocul. Nu sunt mulţumit de unii jucători, dar Pouga nu m-a dezămăgit. Mie nu mi-a plăcut, nu de-asta bag bani în echipă. Vreau mai mult de la ai mei", a spus la final patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu.


FC Vaslui - FC Braşov 2-1
Au marcat: Papp 20, Pouga 66 / Cr. Ionescu 22

FC Vaslui: Kuciak - Milanov, Papp, David Rivas, Hugo Luz - Sânmărtean (70 Milisavljevici), Gladstone, Wesley, Pavlovici, Annang (46 Campano) - Adailton (59 Pouga). Antrenor: Juan Ramon Lopez Caro
FC Braşov: Mincă - I. Voicu, Oroş, Ad. Rusu, Cr. Ionescu - Williams, Ilyeş (88 Bădoi), M. Cristescu (69 Martinovici), Chipciu - Dedu (69 V. Badea), Hadnagy. Antrenor: Daniel Isăilă
Arbitru: Georgian Ionescu

×
Subiecte în articol: liga i