x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Probleme pentru Montini. Rednic: A suferit o comoţie, când a ieşit de pe teren ne-a spus că nu vede cu un ochi

Probleme pentru Montini. Rednic: A suferit o comoţie, când a ieşit de pe teren ne-a spus că nu vede cu un ochi

02 Mar 2019   •   08:21
Probleme pentru Montini. Rednic: A suferit o comoţie, când a ieşit de pe teren ne-a spus că nu vede cu un ochi

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri seara, că jucătorul său, italianul Mattia Montini, nu mai vedea cu un ochi după un duel la cap cu fundaşul Concordiei Chiajna, Georgios Koutroumpis, şi a ajuns la spital cu o comoţie.


"Mattia e la spital, a suferit o comoţie. Când a ieşit de pe teren ne-a spus că nu vede cu un ochi. Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, a fost un contact destul de puternic. Dar ăsta e fotbalul, chiar îmi pare rău, sper să nu fie nimic grav", a spus Mircea Rednic la postul Digi Sport la finalul partidei.

La rândul său, căpitanul formaţiei Dinamo, Dan Nistor, a declarat la acelaşi post de televiziune: "La pauză Mattia nu mai era la vestiare. Din păcate a avut nişte ameţeli după acel contact. Sperăm să fie bine şi să se întoarcă sănătos de la spital".

În minutul 11 al partidei Dinamo - Concordia Chiajna, Mattia Montini a fost lovit cu capul în ceafă din săritură de fundaşul Concordiei Chiajna, Georgios Koutroumpis. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, având nevoie de îngrijiri medicale pe marginea terenului. Chiar dacă după câteva minute a revenit în teren, Montini nu a putut continua şi a cerut schimbarea în minutul 24. El a fost înlocuit de Mircea Rednic cu atacantul Athanasios Papazoglou. Ulterior, Mattia Montini a fost scos pe targă de la vestiare, cu gâtul imobilizat, şi transportat cu salvarea la Spitalul de Urgenţă din apropiere.

Echipa de fotbal Dinamo a învins cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 26-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic