x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rada: ”Sper să le redau băieţilor plăcerea de a juca”

Rada: ”Sper să le redau băieţilor plăcerea de a juca”

28 Apr 2011   •   17:11
Rada: ”Sper să le redau băieţilor plăcerea de a juca”
Sursa foto: /Intact Images
162830-20090203173619011.jpgNoul antrenor al Rapidului, Marian Rada, a declarat la conferinţa de presă de prezentare că îşi doreşte să califice gruparea giuleşteană în Liga Europa. "Sper să le redau băieţilor plăcerea de a juca. Să aducem din nou suporterii alături de echipă şi să ne atingem obiectivul, acela de a ne califica în Liga Europa. Aceasta este o etapă în viaţa Rapidului care trebuie depăşită. Nu m-a surprins că s-a apelat din nou la mine. Acum era şi greu să se aducă un om din afară pentru că era greu să se acomodeze cu atmosfera din Giuleşti şi cu situaţia de la Rapid", a spus Rada.

El a menţionat că nu putea refuza oferta de a prelua formaţia Rapid, aflată în dificultate. "În vară fac 28 de ani de când sunt aici şi dacă nu sărim să ajutăm acum, atunci când? Dac cei din conducere au considerat că eu sunt potrivit, eu voi ajuta cu mare plăcere Rapidul", a mai spus tehnicianul.

"Clubul Rapid a renunţat la serviciile lui Marius Şumudică printr-o înţelegere amiabilă de reziliere a contractului. Motivul pentru care s-a renunţat a fost teama patronatului de a rata calificarea în Liga Europa. Sunt convins că Marius Şumudică ar fi vrut să continue, dar pentru un antrenor şi rezultatele contează. Rezilierea contractului său s-a produs conform clauzelor din convenţia semnată dintre noi şi el, mai exact lui Marius Şumudică îi va fi achitat salariul pe tot anul competiţional", a spus şi preşedintele Dinu Gheorghe cu această ocazie.

×
Subiecte în articol: rapid fotbal intern marian rada