x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid București câștigă primul meci din play off, în ultimul meci al sezonului din Liga 1

Rapid București câștigă primul meci din play off, în ultimul meci al sezonului din Liga 1

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2024   •   23:28
Rapid București câștigă primul meci din play off, în ultimul meci al sezonului din Liga 1
Sursa foto: Rapid București

Ultima reprezentație fotbalistică a Superligii din sezonul 2023-2024 s-a încheiat duminică seara cu victoria lui Rapid București împotriva campioanei FCSB. Giuleștenii s-au impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Este prima victorie a echipei de sub Podul Grant în pplay off.

Nigerianul Funsho Bamgboye a deschis scorul repede, în minutul 12, profitând de o respingere în față a postarului Vlad, după șutul lui Krasniqi.

La doar două minute după gol, Funsho s-a resimțit și a fost schimbat cu Petrila, care a preluat pofta de gol a nigerianului și a marcat și el, pe un contraatac, după o acțiune individuală și un șut plasat din marginea careului.

Prima repriză a mai consemnat un șut pe jos, al oaspeților, la rădăcina bării, parat in extremis de portarul Ungureanu, în fața lui Alhassan.

Repriza secundă a debutat cu un penalty dictat pentru FCSB, dar invalidat ulterior, din cauza unui ofside într-o fază anterioară faultului asupra lui Băluță.

Rrahmani putea face 3-0, dar a ratat din poziție de unu la unu cu Vlad, șutând la colțul scurt, în bară.

Ultima mare ocazie i-a aparținut lui Petrila, șutul său din minutul 75 fiind parat de Vlad.

Ambele echipe își păstrează locul din clasament, după această partidă care a consfințit finalul play off-ului Superligii, câștigate de FCSB. Rapid București a încheiat sezonul pe locul 6.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti