x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Raul Rusescu a revenit la Steaua. Atacantul va evolua în Ghencea până la finalul acestui sezon

Raul Rusescu a revenit la Steaua. Atacantul va evolua în Ghencea până la finalul acestui sezon

01 Sep 2014   •   14:42
Raul Rusescu a revenit la Steaua. Atacantul va evolua în Ghencea până la finalul acestui sezon
Sursa foto: Facebook

Clubul de fotbal Steaua Bucureşti a anunţat, luni, că a ajuns la un acord cu FC Sevilla pentru împrumutul lui Raul Rusescu, atacant care va evolua în Ghencea până la finalul acestui sezon, anunţă Agerpres.

Raul Rusescu s-a transferat în Ghencea în vara anului 2011, de la Unirea Urziceni, echipă cu care devenise campion al României în anul 2009, iar principalul sau obiectiv a fost acela de a cuceri titlul 24 cu Steaua Bucureşti. După ce în primul sezon a reuşit să înscrie de 13 ori in campionat (31 de partide) şi de 2 ori în UEFA Europa League (9 partide), cel ce a purtat tricoul cu numărul 24 a explodat în sezonul 2012-2013, reuşind să marcheze de 21 de ori în campionat (34 de partide) şi de 5 ori în Europa League (13 partide). Astfel, bilanţul lui Raul Rusescu la Steaua a fost de 65 de meciuri şi 34 de goluri în Liga 1, respectiv 22 de meciuri şi 7 goluri în Europa League.

Titlul de golgheter al Ligii 1 şi câştigarea campionatului în sezonul 2012-2013 au reprezentat încununarea muncii depuse de atacantul de 26 de ani originar din Râmnicu Vâlcea.

Steaua mai perfectase două transferuri de marcă duminică, obţinând împrumuturile pe durata acestui sezon al fundaşului Paul Papp (Chievo) şi mijlocaşului Alex Bourceanu (Trabzonspor).


×