x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Război rece pentru şefia executivă a Stelei

Război rece pentru şefia executivă a Stelei

de Mihai Igirosanu    |    24 Ian 2011   •   21:18
Război rece pentru şefia executivă a Stelei
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

148117-intact-imagesgazeta-sporturiloralex-nicodim20110119155405013.jpgÎn afară de scăderea salariilor, de punerea pe liber a lui Kapetanos şi a lui Geraldo Alves sau de vânzarea golgeterului Bogdan Stancu, Steaua nu s-a remarcat cu nimic, până acum, în această pauză competiţională. Patronul Gigi Becali se laudă că s-a umplut de bani în urma unor tranzacţii şi a cedării lui Stancu la Galatasaray, însă echipa condusă de Marius Lăcătuş nu este deloc întărită. Mai mult, gruparea din Ghencea pare lipsită atât de conducere executivă, cât şi de management sportiv. Departe de ochii lumii, în interiorul clubului, are loc un adevărat război pentru preluarea poziţiei de lider la capitolul executiv, între Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală. Dincolo de aparentul armistiţiu, cei doi par a nu putea încăpea în aceeaşi echipă de conducere.

Aşa se explică şi atitudinea pasivă şi aparent dezinteresată a lui Mihai Stoica în cantonamentul echipei din Antalya, dar şi neimplicarea managerului general în mutările survenite la nivelul lotului. Astfel, patronul Gigi Becali a decis să-i „sară” pe cei doi şi să lucreze direct cu sprijinul verilor săi în pri­vinţa campaniei de transferuri din această iarnă. Până când nu va alege între Argăseală şi Stoica sau până când bătălia dintre cei doi nu se va solda cu un învingător şi cu o victimă, starea de lucruri din Ghencea va rămâne aceeaşi. Nu este exclus ca, zilele următoare, la nivelul conducerii executive să se producă o despărţire. Surse din interiorul clubului susţin că „MM” Stoica nu va accepta ca situaţia să continue în acest fel şi ar putea să ia o decizie radicală până la începutul sezonului. Singura implicare directă a mana­gerului general a fost readucerea la echipă a lui Nicolae Dică. Pe de altă parte, antrenorul Marius Lăcătuş nu pare să aibă chiar nici un cuvânt de spus, autoritatea sa fiind redusă doar la nivelul pregătirii lotului.

Moraes, în stand by
Transferul lui Junior Moraes (foto) este încă departe de a se finaliza, preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, infirmând zvonurile care îl dau pe atacantul brazilian la Steaua. „Negocierile au intrat în impas deo­camdată, voi mai vor­bi cu tri­mi­sul Stelei şi o să ve­dem. Ori­cum, cred că Moraes nu se va trans­fera până la plecarea noastră în cantonament. El şi-a expus doar pre­ten­ţi­ile pe care le are în contrac­tul cu Steaua, asta nu înseamnă că au ajuns la o în­ţe­le­gere”, a spus Pă­du­reanu. Se pa­re că un club is­ra­e­li­an a oferit 1,2 milioane de dolari pentru Moraes.

×
Subiecte în articol: fotbal intern