x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Burleanu, cluburilor din Liga I: Este imposibil să schimbăm procedura de licenţiere

Răzvan Burleanu, cluburilor din Liga I: Este imposibil să schimbăm procedura de licenţiere

31 Mar 2014   •   14:29
Răzvan Burleanu, cluburilor din Liga I: Este imposibil să schimbăm procedura de licenţiere

După ce LPF a cerut UEFA să accepte suspendarea licenţierii pentru sezonul viitor de Liga 1, Răzvan Burleanu dă o veste mai puţin bună cluburilor din România, scrie GSP.ro.

"Am fost foarte ferm în ceea ce priveşte licenţierea, nu schimbăm absolut nimic, fiindcă ar însemna ca foarte mulţi jucători să nu-şi mai primească banii. Eu cred că este suficient că grupările nu mai au obligaţia, nu mai este o condiţie în ceea ce priveşte datoriile către bugetul de stat. Prin urmare, să nu-ţi plăteşti antrenorii şi jucătorii este o condiţie sine-qua-non să asigurăm stabilitatea fenomenului fotbalistic. Dimineaţă am discutat cu domnul Duru şi m-a asigurat că lucrurile stăteau total diferit de acum două săptămîni. Este imposibil să schimbăm procedura de licenţiere. Mai avem o practică a UEFA care nu agreează schimbarea licenţierii, eliberarea de această licenţiere a cluburilor care nu evoluează în competiţiile europene. Este considerată a fi o metodă care asigură sustenabilitatea atît financiară, cât şi instituţională a cluburilor", a declarat Răzvan Burleanu.

×