x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu a fost demis de la Petrolul. Gigi Mulţescu este noul antrenor al "lupilor"

Răzvan Lucescu a fost demis de la Petrolul. Gigi Mulţescu este noul antrenor al "lupilor"

17 Sep 2014   •   08:22
Răzvan Lucescu a fost demis de la Petrolul. Gigi Mulţescu este noul antrenor al "lupilor"
Sursa foto: Razvan Pasarica

Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul echipei de fotbal Petrolului Ploieşti, noul tehnician al grupării prahovene fiins Gigi Mulţescu.

"Începând de astăzi, colaborarea dintre FC Petrolul şi tehnicianul Răzvan Lucescu a luat sfârşit, clubul nostru mulţumindu-i antrenorului pentru întrega muncă depusă de la venirea sa la Ploieşti. (...) FC Petrolul ţine să îi mulţumească lui Răzvan Lucescu pentru efortul depus şi pentru performanţele obţinute la cârma ploieştenilor şi îi doreşte mult succes în continuare", se arată într-un comunicat de presă al FC Petrolul Ploieşti.

Noul antrenor al Petrolului, Gigi Mulţescu, a oferit ieri detaliile contractuale pe care le are la noua sa formaţie.

"Am primit astăzi la prînz un telefon de la Petrolul. Adi Crîngu m-a sunat. Mi-au spus că vor avea o discuţie cu Răzvan şi m-au întrebat dacă ar putea să se bazeze pe mine. M-am întîlnit după aceea cu domnul Capră la Bucureşti. Contractul meu va fi pe un an jumătate. Obiectivul meu este să iau titlul. Există o clauză în care se arată că, dacă nu termin pe primele două locuri, pot fi dat afară. Voi primi 8.000 de euro pe lună. M-am mirat că am fost sunat de cei de la Petrolul. Dacă iau campionatul îmi dau 50.000 de euro, iar la locul doi nu mai ştiu, mi se pare că 40.000 de euro. Nu m-au interesat banii. Nu puteam să refuz Petrolul. Pentru mine se reia o poveste frumoasă de acum doi ani cînd am reuşit să salvăm echipa", a spus Mulţescu la Look tv.

Cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică, 'lupii' au încheiat sezonul trecut pe locul 3, ratând dramatic calificarea în finala Cupei României, iar în actuala stagiune au ajuns până în play-off-ul Europa League, fiind eliminaţi de Dinamo Zagreb.

După primele şapte etape ale campionatului, Petrolul ocupă locul 4, cu 14 puncte, la 4 puncte de liderul Steaua, formaţie pe care o va întâlni duminică, în derby-ul rundei a 8-a a Ligii 1.

×