x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Plec când mi se va cere să plec"

Răzvan Lucescu: "Plec când mi se va cere să plec"

12 Feb 2011   •   09:39
Răzvan Lucescu: "Plec când mi se va cere să plec"

Selecţionerul României este nemulţumit de speculaţiile din jurul echipei naţionale. Într-o emisiune televizată care a avut loc vineri seara, Răzvan Lucescu a explicat selecţia făcută pentru turneul amical din Cipru şi a spus că va renunţa la funcţie doar când i se va cere de către şefii FRF.

"Mă voi retrage de la naţională când va fi cazul să mă retrag de la naţională. Nu am zis că mă voi retrage dacă pierdem cu Bosnia. Nu mă interesează ce se discută de Olăroiu. Plec când mi se va cere sau când voi crede eu că trebuie să plec", a spus Lucescu la Sport.ro.

Tehnicianul a explicat, de asemenea, cum a făcut selecţia pentru turneul din Cipru, menţionând că nu este vorba despre nici un interes: "Am spus înaintea plecării în acest turneu că scopul e să mă reîntâlnesc cu jucătorii pe care i-am mai văzut, să pregătesc meciul cu Bosnia şi să mai văd nişte jucători care au confirmat şi în campionat, să îi vedem cum se prezintă. Am vrut să mai văd şi niste jucători cum era Dan Alexa. Mi-a plăcut şi la meciul cu Italia, a jucat 15 minute şi şi-a pus amprenta pe joc. E o situatie în care nu avem nici foarte multe variante. Credeţi că nu ne-am gândit la toate lucrurile, că suntem aerieni?".

"Am vrut să facem o echipă care să nu piardă cu Ucraina cu 4-0, mai echilibrată. Absenţele lui Radu Ştefan, Tănase şi Săpunaru ne-au dat peste cap, cu ei ar fi fost o echipă mai aproape de cea cu Bosnia. Bogdan Stancu a jucat duminică la Galata, la fel şi Ropotan într-un amical cu Dinamo Moscova, nu putea să joace la 48 ore cu noi. Mijlocaşii centrali care sunt în România acum sunt cu caracteristici defensive, li se spune mijlocaşi defensivi. Nu avem jucători care să construiască şi să revină şi în spate, să recupereze. Nu e vorba de interes, dacă aveam un interes, blătuiam meciuri şi ca antrenor dacă s-a pus problema aşa", a încheiat Răzvan Lucescu.

×