x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern S-a stricat de tot jucăria lui Mititelu

S-a stricat de tot jucăria lui Mititelu

de Dragos Stoica    |    03 Apr 2011   •   22:01
S-a stricat de tot jucăria lui Mititelu
Sursa foto: Alex Nicodim/Intact Images/Gazeta Sporturilor

159550-alexnicodim-intactimagesgazetasporturilor-alx3400.jpgFără victorie de zece etape, Universi­ta­tea a încasat un upercut distrugător în deplasarea făcută pe terenul Spor­tu­lui Studenţesc. Deşi întâlneau "lan­ter­na roşie" a campionatului, care ago­nisise doar zece puncte până sâm­bă­tă, şi visau la o ameliorare a "ade­vă­rului", craiovenii s-au întrecut în penibil, demonstrând, dacă mai era nevoie, că în acest moment formează cea mai slabă echipă din Liga 1.

Prea multe despre meci nu sunt de spus decât că a fost la discreţia bucureştenilor. Spre lauda lor, deşi neplătiţi din vară şi cu moralul praf prin prisma implacabilei retrogradări, "alb-negrii" au predat o lecţie de fotbal şi voinţă unei echipe din care, din nou, n-a mai rămas decât numele.

În rest, Craiova este acum doar jucăria stricată a lui Adrian Mititelu, patronul fără afaceri, finanţatorul fără bani. O adunătură de fotbalişti cel mult mediocri, de alogeni aduşi la disperare (cine naiba vine la o echipă care se bate aproape an de an pentru evitarea retrogradării şi unde jucătorii sunt ţepuiţi lună după lună?!?), din rândurile cărora doar Silviu Lung jr se încăpăţânează să-şi respecte blazonul. Cândva consideraţi letali, fraţii Costea nu mai reprezintă nimic. Dacă Florin are scuza accidentării cumplite de acum un an, din cauza căreia s-ar putea să nu mai fie niciodată cel de dinainte, mezinul Mihai pare nu cu spiritul, ci şi cu totul deja la Steaua, unde va pleca la vară, după ce a fost târguit de Mititelu la mijlocul returului. Culmea, tot ultimul se ţine băţos şi cere plecarea celui mai puţin dintre vinovaţi: antrenorul Nicolo Na­poli. "Vreau o demisie de onoare. Mer­gem din ce în ce mai prost şi nu cred că mai controlează echipa. Trebuie un şoc", a spus patronul.

×
Subiecte în articol: fotbal intern