x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sancţiuni ale Jandarmeriei după meciul Dinamo-Steaua

Sancţiuni ale Jandarmeriei după meciul Dinamo-Steaua

11 Mai 2013   •   11:37
Sancţiuni ale Jandarmeriei după meciul Dinamo-Steaua

Cinci suporteri au fost conduşi la poliţie pentru întocmirea actelor de constatare privind folosirea materialelor pirotehnice la meciul dintre Dinamo şi Steaua, desfăşurat vineri seara, pe Arena Naţională, iar clubul dinamovist a fost amendat cu 50.000 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare privind interzicerea introducerii şi folosirii acestor materiale în incinta unei arene sportive, informează agerpres.ro.

Totodată, pentru nerespectarea prevederilor Planului de Acţiune aprobat de Unitatea de Jandarmi, firma de securitate a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.000 lei, se arată într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă de către Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. 

Cei cinci suporteri conduşi la secţia de poliţie riscă închisoare de la 2 la 5 ani şi interzicerea accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la 1 la 3 ani.

Au mai fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 7.000 de lei pentru vânzare de bilete la suprapreţ, pătrundere în stare vădită de ebrietate în arena sportivă, consum de băuturi alcoolice în locuri publice.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor sportive, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor suporterilor să respecte prevederile legale şi atrage atenţia că nu va tolera niciun fel de acţiuni sau comportamente care să pericliteze siguranţa spectatorilor.

Steaua a câştigat cu scorul de 2-0 într-un meci întrerupt timp de zece minute în prima repriză din cauza obiectelor şi torţelor aruncate pe teren de suporterii dinamovişti. 

×
Subiecte în articol: dinamo steaua