x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sandu l-a reclamat pe Becali la LPF!

Sandu l-a reclamat pe Becali la LPF!

02 Ian 2011   •   19:49
Sandu l-a reclamat pe Becali la LPF!
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul Naţional

144788-dm-20080904151246005.jpgAnul 2011 începe cu conflict la nivel înalt. După suita de declaraţii ale lui Gigi Becali la adresa sa, Mircea Sandu l-a reclamat pe patronul Stelei la Liga Profesionistă de Fotbal, dar spune că e dispus să-l reclame şi la Parlamentul European dacă nu încetează. “Am fost jignit, dar sunt Sărbătorile, pe undeva e normal să iertăm.

Eu cred că lui Gigi Becali, dacă i-ar transmite cineva ceva la adresa familiei, nu i-ar conveni. Între doi bărbaţi, într-un dialog închis ne putem spune orice. Familia, mai ales ca bărbaţi, trebuie să ne-o protejăm. L-am reclamat doar la Ligă pe Becali. Puteam să fac mult mai multe acţiuni, inclusiv la Parlamentul Europei. Dar m-am gândit că, dacă am ajunge la asemenea lucruri, atunci noi, românii, chiar ar trebui să ne împrăştiem de tot. Poate că gestul meu îi va da de gândit şi va avea o altă atitudine faţă de toată lumea”, a spus Mircea Sandu la Prima TV.

Sandu a petrecut trecerea între ani la unul dintre saloanele deţinute de Mitică Dragomir şi date în folosinţă în 2010, împreună cu Adalbert Kassai, cu Viorel Păunescu şi cu multe alte personalităţi. Meniul a fost unul de lux şi i-a costat pe invitaţi câte 120 de euro. Printre altele, s-au servit icre de Manciuria, somon, creveţi aduşi direct din Suedia şi purcel de lapte! “Nu a fost un an prea bun pentru mine personal, ca sănătate, dar am trecut şi e în regulă”, a spus Naşu’.

×
Subiecte în articol: fotbal intern