x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Șepcile roșii obțin o victorie importantă pe Cluj Arena, în fața vicecampioanei FCSB

Șepcile roșii obțin o victorie importantă pe Cluj Arena, în fața vicecampioanei FCSB

31 Oct 2022   •   23:27
Șepcile roșii obțin o victorie importantă pe Cluj Arena, în fața vicecampioanei FCSB
Sursa foto: Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a învins luni seara, în ultimul meci al etapei a 16-a a Superligii, pe FCSB și a urcat 5 locuri în clasament, de pe penultima poziție, până pe locul 11. FCSB e la a patra înfrângere în competiția internă, toate suferite în deplasare, și e în afara play off-ului, pe locul 7.

Primul sfert de oră al meciului a adus câte o ocazie demnă de remarcat la fiecare poartă, pentru ca la două minute după prima jumătate de oră de joc, Thiam să profite de o greșeală defensivă a lui Șut, marcând primul său gol în Superligă, din marginea careului mare (1-0, min. 32).

FCSB face apoi o nouă eroare în apărare prin Edjouma, care l-a servit ideal pe Filip pentru golul de 2-0 (min. 40).

Înainte de a intra la vestiare, Thiam a prins un șut dintr-o bucată, de la marginea careului, nimerind în plin transversala.

La reulare, Chipciu are șansa de a majora, chiar de două ori, însă primul șut a fost blocat de Târnovanu, pentru ca a doua oară să trimită peste.

În minutul 57, studenții clujeni rămân în 10 oameni, după eliminarea lui Romario Pires, din cauza unei intervenții neglijente.

FCSB profită de superioritate și intensifică ofensiva, dar Gorcea are câteva parade de efect și menține poarta intactă până în minutul 87, când nu mai poate respinge șutul la colțul lung al lui Cordea.

Clujenii au mai avut și ei ocazii de a marca pe contraatac, ultima fază scoțându-l în evidență pe Târnovanu, care a respins de două ori șuturile lui Fulop.

S-a încheiat 2-1, cu victoria gazdelor care ies din zona fierbinte a clasamentului, cu 17 puncte, mai ales datorită golaverajului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea cluj fcsb Superliga