x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Stoican continuă proiectul Dinamo

Stoican continuă proiectul Dinamo

24 Mai 2014   •   08:45
Stoican continuă proiectul Dinamo

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat că i-a prelungit cu doi ani contractul antrenorului Flavius Stoican, după ce acesta a reuşit să claseze pe locul 4 în Liga 1 cu gruparea alb-roşie, îndeplinind astfel obiectivul stabilit pentru acest sezon.

'Mă bucur că sunt apreciat pentru munca mea şi a staff-ului tehnic. Am creat o familie la Dinamo şi vreau să rămânem uniţi. Îmi doresc ca în sezonul viitor să fim mai buni, să fim pe podium în Liga I şi să câştigăm Cupa României. Sunt încrezător că vom reuşi. Avem suporteri, avem jucători de calitate şi sperăm să realizăm lucruri importante pentru suflarea dinamovistă', a declarat antrenorul lui Dinamo, citat de Agerpres.ro

În vârstă de 37 ani, Flavius Stoican a evoluat ca jucător la Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Şahtior Doneţk şi Metalist Harkov, adunând totodată 19 selecţii în reprezentativa României. Ca antrenor, el a pregătit formaţiile CSM Reşiţa, Chindia Târgovişte, CS Mioveni şi Dinamo II, înainte de a fi promovat la prima echipă a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, în vara anului trecut. Noul contract semnat de Stoican este valabil până la 30 iunie 2016.

×
Subiecte în articol: dinamo antrenor stoican dinamo