x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică: "Am câştigat un punct cu noroc"

Şumudică: "Am câştigat un punct cu noroc"

13 Mar 2011   •   10:25
Şumudică: "Am câştigat un punct cu noroc"
Sursa foto: /Intact Images
156005-154912-153501-20101122144253023.jpgTehnicianul Rapidului, Marius Şumudică, a recunoscut că echipa sa a avut noroc în derby-ul cu Dinamo, dar spune că nu s-a gândit niciodată că poate lua titlul în acest sezon cu gruparea giuleşteană.

"A fost un joc disputat, cu o echipă bună. Suferim din păcate la construcţie, am câştigat un punct. Sunt un tip corect şi recunosc că am avut şi puţin noroc. Îl felicit pe Dani Coman. Sunt mulţumit de felul în care s-au dăruit jucătorii în teren. Rămânem la locurile 4-5, să vedem dacă reuşim să ne realizăm obiectivul. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi", a spus Şumudică după meci.

"E distanţă mare până la Oţelul, eu am şi un program infernal. Şi Steaua a câştigat greu cu Brăneşti, urmează acum să joace acasă cu Vaslui. Se joacă titlul, vor mai fi surprize. Eu nu m-am gândit niciodată la titlu, suferim la relaţiile de joc, am început o muncă acum 7 luni. Rapidul, dacă nu ajunge anul ăsta în cupele europene, e vina mea şi, după cum am mai spus, îmi voi lua bagajele şi voi pleca. În cazul în care vom reuşi calificarea, iar conducerea e mulţumită de mine şi continuăm, atunci cu câţiva jucători noi, Rapid poate să se bată la titlu. La noi există teama asta de performanţă, pentru că Rapidul vine după doi ani de non-performanţă şi asta apasă", a mai declarat tehnicianul giuleştenilor.

×
Subiecte în articol: rapid marius sumudica fotbal intern