x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Szekely: "Oţelul nu are jucători mai valoroşi decât Steaua"

Szekely: "Oţelul nu are jucători mai valoroşi decât Steaua"

15 Mar 2011   •   14:31
Szekely: "Oţelul nu are jucători mai valoroşi decât Steaua"
Sursa foto: /Intact Images

156442-156396-20110131115131013.jpgVenit în Ghencea de la Oţelul, mijlocaşul Janos Szekely a spus azi, într-o discuţie cu suporterii pe pagina oficială de Facebook a grupării Stelei, precizând că deşi formaţia antrenată de Sorin Cârţu nu este pe primul loc, jucătorii sunt mai valoroşi decât cei ai actualului lider din Liga 1.

"Nu suntem pe primul loc din multe motive şi cu siguranţă Oţelul nu are jucători mai valoroşi, cu atât mai puţin contează salariile pe care le primim. Nu cred că sunt benefice echipei atâtea schimbări, dar noi jucătorii în schimb trebuie să fim motivaţi tot timpul, indiferent de ce schimbari se vor face. În sezonul actual s-au facut multe schimbări, transferuri şi probabil toate acestea au nevoie de timp pentru a face performanţă! Sunt sigur că nici acum nu e nimic pierdut şi trebuie să fim uniţi cu toţii, suporteri, jucători şi conducere", a spus Szekely.

Mijlocaşul speră să marcheze în partida următoare a Stelei, cu FC Vaslui: "Mi-aş dori foarte mult să le dau gol iar! Meciul cu Vaslui este foarte important pentru noi, dar cum am făcut-o şi dăţile trecute cred că vom câştiga şi vom avea şanse reale la câştigarea titlului!".

Szekely caractererizează drept ideală o bandă dreaptă a Stelei formată din Bănel Nicoliţă fundaş şi el mijlocaş şi spune că are drept obiective personale pentru acest an să evolueze cu Steaua în Liga Campionilor şi să debuteze la echipa naţională a României.

×
Subiecte în articol: steaua szekely fotbal intern