x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara e din nou violet!

Timişoara e din nou violet!

de Dragos Stoica    |    17 Noi 2010   •   21:44
Timişoara e din nou violet!

După mai mult de un an şi jumătate în care a trebuit să folosească alte culori şi alte însemne decât cele tradiţionale, clubul din Timişoara pare să se afle în linie dreaptă pentru câştigarea palmaresului. Astfel, începând de ieri, culorile alb-violet şi denumirea de Politehnica sunt folosite din nou de site-ul oficial al bănăţenilor, iar preşedintele Consiliului de Administraţie, Marian Iancu, dă asigurări că aceste măsuri vor fi definitive.

“Prin revenirea site-ului oficial la culorile «alb-violet» şi la denumirea de Politehnica Timişoara începem să facem paşii normali pe care i-am anunţat din timp. Acesta este un argument care susţine ultimele declaraţii făcute de mine cu privire la palmares. Din retur ne vom numi aşa cum trebuie să ne numim. În pauza competiţională vom face demersurile şi către Federaţie. Vom pune la dispoziţie toată documentaţia, pentru ca cei din FRF să poată lua o decizie în cunoştinţă de cauză”, a declarat Iancu.

De peste opt ani, gruparea condusă de Marian Iancu se află în dispută pentru recuperarea palmaresului tradiţional de la italianul Claudio Zambon, care deţine în prezent o echipă numită tot Politehnica Timişoara şi care evoluează în Liga a IV-a. Sub patronajul lui Zambon, “Poli” Timişoara a ajuns la mijlocul anilor ’90 din Cupa UEFA în cel de-al patrulea eşalon, evoluând în prezent la Bucureşti.

×