x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Torje, pus la zid de Becali

Torje, pus la zid de Becali

de Mihai Igirosanu    |    15 Ian 2012   •   21:00
Torje, pus la zid de Becali

Trecut pe linie moarta la Udinese, acolo unde a ajuns din postura de mare vedeta a Ligii 1, internationalul Gabriel Torje a devenit, cel mult, o rezerva pentru antrenorul Francisco Guidolin, iar friulanii s-au gandit chiar sa scape de el printr-un imprumut.

Torje este pus la zid si de influentul Giovani Becali: "Udinese inca mai are rabdare cu Torje, dar daca nu confirma in scurt timp, din vara va fi imprumutat sa-si faca veacul in alta parte. Am discutat cu cineva din Italia, cu un antrenor de acolo, si ma tem ca si-a luat-o in cap pentru ca a fost laudat de presa. In Italia, daca nu dai patru goluri in 11 meciuri, ai probleme", a declarat impresarul intr-o interventie la GSPTV. De asemenea, Becali l-a acuzat pe Torje ca nu respecta indicatiile oamenilor din staff-ul lui Francisco Guidolin. "Jucatorul care nu se antreneaza dupa cum dicteaza secunzii, nu joaca duminica. Guidolin a avut jucatori mai importanti decat Torje care n-au jucat tocmai din acest motiv", a explicat im­presarul.

11 meciuri a bifat Torje pentru Udinese, fara sa inscrie vreun gol. In rest, a fost pe banca de rezerve sau in tribuna. Saptamana trecuta, oficialii lui Udinese luasera in calcul chiar un imprumut al lui Torje la Dinamo, insa momentan au renuntat la idee.

×
Subiecte în articol: gigi becali gabriel torje