x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova securizează prezența în play-off, după victoria cu 3-2 la Petrolul Ploiești

Universitatea Craiova securizează prezența în play-off, după victoria cu 3-2 la Petrolul Ploiești

de Redacția Jurnalul    |    29 Feb 2024   •   21:37
Universitatea Craiova securizează prezența în play-off, după victoria cu 3-2 la Petrolul Ploiești
Sursa foto: Hepta

Baiaram, Markovic și Mitriță au fost principali protagoniști ai victoriei Universității Craiova în deplasare la Petrolul Ploiești, joi, în runda 28 a Superligii. Oltenii au câștigat cu 3-2 și și-au asigurat prezența în play-off. Baiaram a marcat o dublă și Mitriță a dat două pase decisive.

După câte o fază de poartă de fiecare parte, craiovenii au deschis scorul în minutul 32, Mitriță punând mingea pe capul lui Markovic, care a plasat-o în poartă, pe lângă Zima.

În minutul 40, Markovic a trecut în postura de servant și, după ce a atras asupra sa patru adversari i-a pasat lui Baiaram, care a dus scorul la 0-2, cu puțin noroc, mingea ricoșând din gazon peste Zima.

Înainte de fluierul de final al primei reprize, Huja a pus capul perfect la centrarea lui Jair și a redus din diferență pentru gazde.

La doar două minute după reluare, Grozav a șutat imparabil din marginea careului de 16 metri, găzarii refăcând egalitatea (2-2, min. 47).

Baiaram a făcut dubla în minutul 59, după o incursiune a lui Mitriță, care l-a servit elegant de pe linia de fund, pentru 2-3.

Oltenii au avut șansa de a marca din penalty, pentru un 2-4 liniștitor, dar Zima a anticipat colțul și a reținut execuția nefericită a lui Andrei Ivan.

Gazdele au dominat finalul de meci, cu câteva faze tensionate la poarta oaspeților, dar nu au mai reușit să revină.

În al nouălea minut suplientar de joc, Ndong (U Craiova) a primit direct cartonașul roșu.

Universitatea Craiova are acum 45 de puncte cu care ocupă locul 4 și are asigurată prezența în play-off, alături de FCSB, Rapid București și CFR Cluj.

Petrolul Ploiești e pe locul 10, cu 35 de puncte, la trei distanță de un posibil loc în play-off.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: universitatea Superliga play-off