x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern UTA – FCSB – remiză cu 4 cartonașe roșii în 11 minute, în Cupa României. Iată și celelalte rezultate ale meciurilor de astăzi

UTA – FCSB – remiză cu 4 cartonașe roșii în 11 minute, în Cupa României. Iată și celelalte rezultate ale meciurilor de astăzi

19 Oct 2022   •   23:51
UTA – FCSB – remiză cu 4 cartonașe roșii în 11 minute, în Cupa României. Iată și celelalte rezultate ale meciurilor de astăzi
Sursa foto: Facebook UTA Arad

Cel mai intens meci al zilei de miercuri în Cupa Românie s-a jucat la Arad, între UTA și FCSB. Ultima partidă a serii s-a încheiat 2-2 (1-1), cu 4 cartonașe roșii și golul egalizator marcat în al patrulea minut suplimentar de joc.

Arădenii au deschis scorul repde, în minutul 7, prin tânărul Pop (17 ani), dar FCSB a egalat prin Radunovic, în minutul 22.

La reluare, Radaslavescu a prins un șut frumos din marginea careului și a adus oaspeții în avantaj (1-2, min. 48).

În minutul 83 meciul a luat o turnură stranie. Rachid Bouhenna a primit două cartonașe galbene în doar câteva secunde, după ce a tras de timp, ca mai apoi să aplaude ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru.

Minutul 88 a adus eliminarea la bancă a lui Andrei Chindriș de la UTA, pentru exact aceleași motive ca și în cazul lui Bouhenna.

În primul minut suplimentar de joc, Risto Radunovic a făcut un fault de galben, al doilea, care i-a adus eliminarea.

Peste alte trei minute, Octavian Popescu faultează neglijent, aproximativ în aceeași zonă ca Radunovic, și primește și el al doilea galben.

Profitând de superioritatea numerică, UTA a egalat în ultimul minut suplimentar de joc, al șaptelea, obținând in extremis un punct, în prima etapă a fazei grupelor din Cupa României.

În clasamentul grupei conduce FC Botoșani, cu 3 puncte.


Celelalte rezultatele de miercuri, 19 octombrie


Unirea Slobozia – FC Voluntari 0-1 (0-0) (Grupa B)
Vadim Rață 55

Gloria Buzău – AFC Botoșani 0-1 (0-0) (Grupa A)
Mailat 53 (p)

CS Ocna Mureș – Chindia Târgoviște 1-0 (1-0) (Grupa D)
Alexandru Giurgiu 33 (p)

AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-2 (0-1) (Grupa D)
Vătăjelu 12, Găman 89 (p)

(sursa: Mediafax)

×