x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal a demisionat: A sosit momentul să scriu un nou capitol în cariera mea

Vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal a demisionat: A sosit momentul să scriu un nou capitol în cariera mea

31 Oct 2022   •   16:48
Vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal a demisionat: A sosit momentul să scriu un nou capitol în cariera mea
Sursa foto: antenasport

Robert Pongracz a demisionat din funcția de vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Astăzi mă uit înapoi la ziua de 1 februarie 2014. O zi importantă pentru mine pentru că am început o călătorie în ţara din care provine familia mea, România. Eu, vicepreşedintele Ligii Profesioniste Române de Fotbal, primul meu post executiv. Am fost mândru şi plin de energie să ajut la evoluţia fotbalului românesc. 8 ani şi aproape 9 luni mai târziu, astăzi este ultima mea zi din această călătorie. A sosit momentul să scriu un nou capitol în cariera mea şi să dau şi altora şansa de a continua munca începută în ligă", a anunțat acesta pe Facebook.  

Oficialul LPF a mulțumit reprezentanților ligilor de fotbal din Europa pentru colaborare. 
"Mulţumiri deosebite vreau să transmit şi celor de la European Leagues (Asociaţia Ligilor Profesioniste din Europa) alături de care sunt de peste 15 ani. Colaborarea strânsă şi prieteniile cu aceşti profesionişti de excepţie au contribuit semnificativ la realizările mele în rolul meu în ligă", a scris Robert Pongracz.
 

×