x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international 8-0! Scor fluviu în meciul Farul Constanța – FC Botoșani. Alibec, omul meciului

8-0! Scor fluviu în meciul Farul Constanța – FC Botoșani. Alibec, omul meciului

de Redacția Jurnalul    |    04 Dec 2022   •   22:20
8-0! Scor fluviu în meciul Farul Constanța – FC Botoșani. Alibec, omul meciului
Sursa foto: Facebook Farul Constanța

Liderul Superligii, FC Farul Constanța, a produs duminică scorul actualei ediții de campionat, învingând pe teren propriu pe FC Botoșani cu un neverosimil 8-0, într-un meci contând pentru etapa a 19-a etapă a Ligii 1. Alibec a reușit un hat-trick, ratând totodată și un penalty.

După o primă jumătate de oră echilibrată, în care liderul campionatului a deschis scorul în minutul 11, prin Grameni, oaspeții au fost penalizați cu un cartonaș roșu, arătat lui Alin Seroni, botoșănenii fiind nevoiți să continue în 10 oameni.

Odată cu ruperea echilibrului numeric, gazdele s-au dezlănțuit și și-au creat mai multe faze de poartă, soldate în minutul 45 cu o lovitură de pedeapsă.

Alibec a ratat în primă fază, dar mingea i-a revenit și a dus scorul la 2-0 înainte de pauză.

La reluare, constănțenii au declanșat ofensiva, dând foarte puține ocazii oaspeților să treacă dincolo de jumătatea terenului.

Pitu a majorat la 3-0, cu un șut de la aproximativ 30 de metri, nu înainte ca Alibec să fi șutat și el periculos de două ori, la poarta moldovenilor.

În minutul 66, Vlad Morar a marcat un gol ușor, autorul moral fiind însă același Alibec, care a trimis un șut lobat care a nimerit transversala și a ricoșat la Morar, care a punctat cu poarta goală (4-0).

Tot Morar a făcut 5-0, peste doar 3 minute, cu un șut plasat din marginea careului, după o angajare a lui Alibec.

Același Alibec care mai marchează apoi de alte două ori, pentru 7-0 (min. 77), din 6 metri, și 9-0 (min. 87), cu un șut din marginea careului.

Tot Alibec l-a angajat și pe Kiki, autorul golului de 8-0, car a șutat frumos, pe diagonală, din marginea careului, aproape de vinclul porții lui Pap.

FC Farul Constanța se menține în fruntea clasamentului, cu 44 de puncte, cu 6 mai multe decât a doua clasată, campioana la zi, CFR Cluj. FC Botoșani e pe 12, cu 20 de puncte.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: farul constanţa FC Botoşani alibec