x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Accidentare de marcă: Coutinho, în pericol să nu ajungă la Cupa Mondială!

Accidentare de marcă: Coutinho, în pericol să nu ajungă la Cupa Mondială!

07 Noi 2022   •   09:00
Accidentare de marcă: Coutinho, în pericol să nu ajungă la Cupa Mondială!
Sursa foto: Hepta

Șansele brazilianului Philippe Coutinho de a participa la Cupa Mondială ar putea fi în pericol, antrenorul lui Aston Villa, Unai Emery, declarând că acesta a lipsit la meciul câștigat de Aston Villa împotriva lui Mancheter United din cauza unei accidentări.

Coutinho a fost absent din partida celor de la Villa care i-au oferit lui Emery un început de vis pentru revenirea sa în Premier League, cu o victorie cu 3-1 împotriva lui United, pe Villa Park.

În timpul interviului de după meci, Emery a dezvăluit că o accidentare la cvadriceps l-a ținut pe brazilian în afara echipei și ar putea să pună în pericol prezența sa la Cupa Mondială de peste câteva săptămâni.

„Coutinho este accidentat", a declarat Emery pentru Birmingham Mail. „Nu știu cât timp va dura, dar, astăzi, nu a putut juca și nu va juca până după pauză. Este o accidentare musculară. Nu va juca joi sau duminică, pentru că este accidentat și va sta mai mult timp pe tușă".

Pentru Coutinho, aceste vești despre accidentare nu ar fi putut veni într-un moment mai prost. Cupa Mondială fiind la doar câteva săptămâni distanță, selecționerul brazilian Tite va avea probleme în legătură cu starea de sănătate a mijlocașului, înainte de anunța lotul selecționat, la sfârșitul acestei luni.

În absența lui Coutinho, Villa se va confrunta din nou cu United joi, de data aceasta pe Old Trafford, în Carabao Cup. Apoi se deplasează duminica viitoare la Brighton, în ultimul meci din Premier League înainte de pauza internațională.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Philippe Coutinho Cupa Mondială