x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Amicalul România - Algeria, întrerupt în minutul 43 după ce suporterii algerieni au aruncat cu obiecte în teren

Amicalul România - Algeria, întrerupt în minutul 43 după ce suporterii algerieni au aruncat cu obiecte în teren

de Agerpres    |    04 Iun 2014   •   22:33
Amicalul România - Algeria, întrerupt în minutul 43 după ce suporterii algerieni au aruncat cu obiecte în teren

Meciul amical dintre naţionalele de fotbal ale României şi Algeria a fost întrerupt de arbitru în min. 43, la scorul de 1-1, miercuri seara, la Geneva (Elveţia), pe ''Stade de Geneve'', din cauza obiectelor aruncate de fanii africani pe gazon.

Algeria, echipă calificată la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia, a deschis scorul prin Nabil Bentaleb (22), după o gafă a portarului Costel Pantilimon. Alex Chipciu a egalat în minutul 28, după o lansare excelentă a lui Alex Maxim.

După golul marcat de algerieni suporterii acestora au aruncat cu torţe în teren, iar arbitrul elveţian Nicolaj Haenni a decis să întrerupă jocul după ce o sticlă din tribună a aterizat pe gazon în minutul 43.

Selecţionerul Algeriei, bosniacul Vahid Halilhodzic, a făcut un apel la staţia de amplificare a stadionului la fani să se comporte civilizat, altfel meciul va fi suspendat definitiv.

×
Subiecte în articol: romania algeria