x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Argentina - Mexic. Messi înscrie și „ține” pumele în cărți pentru optimi

Argentina - Mexic. Messi înscrie și „ține” pumele în cărți pentru optimi

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2022   •   08:19
Argentina - Mexic. Messi înscrie și „ține” pumele în cărți pentru optimi
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi a reușit să deschidă scorul în partida pe care Argentina a susținut-o sâmbătă, la Cupa Mondială din Qatar, în compania Mexicului. Golul vedetei lui PSG le-a dat aripi argentinienilor care au atacat în valuri și au mai înscris o dată.

Argentina a câștigat partida cu Mexic din grupa D, scor 2-0.

Lionel Messi a înscris în minutul 64 printr-un șut din afara careului. Până în acel moment, Argentina controlase jocul dar nu reușise să-și creeze mari ocazii de gol. Al doilea gol al argentinienilor a fost marcat de mijlocașul formației Benfica Lisabona, Enzo Fernandez, în minutul 87, tot printr-un șut puternic din interiorul careului, potrivit Mediafax.

Tot sâmbătă, în grupa D, Polonia a învins Arabia Saudită cu 2-0 și a urcat pe prima poziție în clasament. Polonezii au 4 puncte și sunt urmați de Argentina și Arabia Saudită. Ambele echipe au câte trei puncte, dar argentinienii au golaverajul mai bun. Pe ultimul loc este Mexic cu un singur punct.

În ultima etapă a grupei, cea în care vor fi stabilite echipele calificate în fazele eliminatorii ale competiției, vor fi meciurile Arabia Saudită-Mexic și Argentina-Polonia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×