x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bayern trece pe locul doi în Bundesliga cu o victorie categorică în fața lui Freiburg

Bayern trece pe locul doi în Bundesliga cu o victorie categorică în fața lui Freiburg

17 Oct 2022   •   06:15
Bayern trece pe locul doi în Bundesliga cu o victorie categorică în fața lui Freiburg
Sursa foto: Facebook FC Bayern München

În derby-ul campionatului german, din fruntea clasamentului, la finalul celei de-a 10-a etape, Bayern a controlat de la început până la sfârșit partida cu Freiburg, urcând pe locul 2 în clasamentul Bundesligii, după victoria cu 5-0.

Bayern Munchen a făcut spectacol în victoria cu 5-0 în fața celor de la SC Freiburg, care au rămas în continuare fără victorie în deplasare împotriva clubului bavarez în întreaga istorie a întâlnirilor dintre cele două echipe.

Cele trei puncte nu au părut niciodată puse sub semnul întrebării pentru Bayern, care a trecut eficient prin apărarea clubului din Breisgau, cu cinci marcatori diferiți.

Bayern a fost în ofensivă și, după ce Mark Flekken a apărat șutul lui Leroy Sane, Serge Gnabry a trimis mingea în vinclu, deschizând scorul pentru bavarezi, în minutul 13.

Campioana en-titre a staționat în jumătatea lui Freiburg în mare parte din prima repriză, Eric Choupo-Moting reușind primul său gol al sezonului în minutul 33, majorând la 2-0 avantajul lui Bayern.

Freiburg a presat mai agresiv în debutul reprizei a doua, dar nu a reușit nici măcar un șut pe poartă.

Sane a marcat apoi cu o lovitură de efect, pentru 3-0, în minutul 52. Sadio Mane a dus scorul la 4-0, în minutul 55, pentru ca Marcel Sabitzer să închidă tabela în minutul 80.

Cu această victorie, Bayern trece pe locul 2 în campionat, la patru puncte în spatele lui Union Berlin. Freiburg, locul 3, înfruntă pe St. Pauli în DFB-Pokal și pe Werder Bremen în etapa a 11-a, în timp ce clubul bavarez joacă săptămâna aceasta cu Augsburg și Hoffenheim.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bundesliga bayern münchen freiburg