x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un celebru boxer îl amenință pe Messi: „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu”

Un celebru boxer îl amenință pe Messi: „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu”

de Redacția Jurnalul    |    28 Noi 2022   •   21:07
Un celebru boxer îl amenință pe Messi: „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu”

Pugilistul mexican Canelo Álvarez i-a transmis un avertisment lui Lionel Messi pe care îl acuză că nu respectă Mexicul: „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu”, a spus mexicanul, potrivit CNN.

Pugilistul mexican Saul Canelo Álvarez i-a transmis un avertisment lui Lionel Messi, pe care l-a acuzat că nu respectă Mexicul.

 

 

„L-ați văzut pe Messi curățând podeaua cu tricoul și steagul nostru????" a scris Álvarez pe Twitter, făcând aparent referire la un videoclip în care Messi pare să lovească cu piciorul un tricou al Mexicului care se află pe podea în în vestiarul Argentinei.

 

 

Totuși, nu există nicio confirmare a faptului că Messi a lovit tricoul intenționat.

„Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu!!! Așa cum eu respect Argentina, el trebuie să respecte Mexicul! Nu mă refer la țară în ansamblu, ci doar la prostiile pe care le-a făcut Messi", a adăugat Álvarez într-un alt tweet.

Argentina a învins Mexicul cu 2-0, sâmbătă, într-un meci tensionat din Grupa C la Cupa Mondială din Qatar, scrie Mediafax

Álvarez, care este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile după ce a câștigat campionate mondiale la patru categorii de greutate, a oferit și o explicație unui jurnalist: „Una este ca ei să fie mai buni decât noi (în fotbal), alta este să ai respect", a precizat mexicanul.

Fostul coechipier al lui Messi în echipa Argentinei, Sergio Agüero, i-a răspuns lui Álvarez pe Twitter.

„Domnule Canelo, nu căutați scuze sau probleme, cu siguranță nu știți despre fotbal și ce se întâmplă într-un vestiar. Tricourile sunt mereu pe jos după ce se termină meciurile din cauza transpirației și apoi, dacă te uiți bine, el face mișcarea de a-și scoate gheata și îl lovește din greșeală", a scris Agüero pe Twitter.

Argentina va întâlni miercuri Polonia în ultimul său meci din grupă, iar Mexicul se va confrunta cu Arabia Saudită.

 

×
Subiecte în articol: boxer messi amenintare Canelo Alvarez