x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Busquets a scăpat de sancţiune şi va evolua în finala Ligii Campionilor!.

Busquets a scăpat de sancţiune şi va evolua în finala Ligii Campionilor!.

16 Mai 2011   •   12:20

Mijlocasul echipei FC Barcelona, Sergio Busquets, va putea juca in finala Ligii Campionilor din 28 mai, impotriva formatiei Manchester United, dupa ce UEFA a respins, luni, acuzatiile celor de la Real Madrid conform carora jucatorul catalan ar fi avut remarci rasiste la adresa brazilianului Marcelo, informeaza AFP.

"Plangerea depusa de Real Madrid cu privire la insultele rasiste facute de Sergio Busquets la adresa lui Marcelo a fost respinsa din cauza lipsei de dovezi clare si convingatoare", se arata intr-un comunicat al UEFA.

Forul european anuntase ca a deschis o procedura disciplinara impotriva mijlocasului echipei FC Barcelona Sergi Busquets, suspectat de rasism la adresa unui jucator de la Real Madrid, in timpul primei manse a semifinalelor Ligii Campionilor, din data de 27 aprilie. Procedura a fost deschisa in baza unor documente, a unei inregistrari video si a declaratiei jucatorului ce a fost victima, furnizate de Real Madrid.

Finala Ligii Campionilor, dintre echipa spaniola FC Barcelona si formatia engleza Manchester United, se va disputa la 28 mai, de la ora 21:45, pe stadionul Wembley din Londra.


×