x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL. Fundaş german: "Trebuie să-l învingem pe Messi printr-un joc colectiv"

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL. Fundaş german: "Trebuie să-l învingem pe Messi printr-un joc colectiv"

11 Iul 2014   •   10:35
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL. Fundaş german: "Trebuie să-l învingem pe Messi printr-un joc colectiv"

Echipa Germaniei îl poate anihila pe Lionel Messi 'printr-un joc colectiv şi compact', a declarat fundaşul german Benedikt Hoewedes, cu trei zile înaintea finalei Cupei Mondiale de fotbal cu Argentina.

'Messi este un jucător excepţional, care face parte dintre cei mai buni din lume. Trebuie să-l învingem colectiv şi nu unul la unu. Dacă jucăm compact, un jucător cu calităţile sale nu va reuşi să-şi facă treaba, iar acesta este obiectivul nostru', a spus Hoewedes, conform Agerpres.

Considerat punctul slab din 11-lea german de către o parte a presei, Hoewedes a ţinut să dea replica: 'Evident, eu nu sunt un Roberto Carlos, dar defensiv îmi fac treaba, selecţionerul este mulţumit, iar eu la fel. Că sunt critici sau nu, mă lasă rece, mă concentrez asupra performanţelor mele şi respect indicaţiile pe care mi le dă antrenorul. Eu am creat o bună impresie selecţionerului la antrenament, m-a poziţionat pe flancul stâng şi faptul că am jucat în toate meciurile este excepţional pentru mine', a precizat Howedes.

Finala Cupei Mondiale din Brazilia se va juca duminică, pe stadionul ''Maracana'' din Rio de Janeiro, de la ora 23,00 (ora României).

×