x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Surpriză la Campionatul Mondial! Rezultatul care o salvează pe Germania

Surpriză la Campionatul Mondial! Rezultatul care o salvează pe Germania

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2022   •   14:06
Surpriză la Campionatul Mondial! Rezultatul care o salvează pe Germania
Sursa foto: Hepta

Costa Rica a produs surpriza și a învins-o pe Japonia, cu scorul de 1-0, în primul meci al zilei din grupa E a Campionatului Mondial. Sunt primele puncte ale selecționatei lui Luis Fernando Suarez, care venea după umilința istorică suferită în fața Spaniei, de la care a încasat nu mai puțin de șapte goluri.

Singurul gol al partidei a fost marcat de către Fuller, în minutul 81, printr-un șut la colțul lung. Cu această victorie, Costa Rica o egalează pe Japonia la puncte și păstrează șanse pentru calificarea în optimile de finală.

Niponii veneau cu un moral excelent după victoria cu Germania, scor 2-1, iar cu o victoria împotriva sudamericanilor a fi devenit a doua echipa calificată în optimile de finală ale competiției.

În urma acestui rezultat, în fruntea clasamentului grupei rămâne Spania. Pe locurile 2 și 3 se află Japonia și Costa Rica, ambele cu trei puncte din două partide.

Duminică seara, de la ora 21.00, ora României, tot în grupa E se vor întâlni Spania și Germania. Nemții au nevoie de puncte după ce în prima partidă de la mondial au fost învinși de Japonia. În ultima etapă a grupei E vor fi meciurile Japonia-Spania și Germania-Costa Rica.

×