x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ce jucători vor lipsi de la Cupa Mondială din cauza accidentărilor?

Ce jucători vor lipsi de la Cupa Mondială din cauza accidentărilor?

01 Noi 2022   •   06:30
Ce jucători vor lipsi de la Cupa Mondială din cauza accidentărilor?
Sursa foto: Hepta

Ziua de luni a adus două vești neplăcute pentru selecționerii și suporterii echipelor naționale de fotbal calificate la Cupa Mondială. Pogba și Lukaku au completat o listă destul de lungă de absenți accidentați, pe care îi prezentăm în continuare.

Paul Pogba (Franța)
Pogba s-a accidentat la genunchi în pre-sezon și a intrat în septembrie la operație pentru a repara un menisc deteriorat.

Jucătorul de 29 de ani a reluat antrenamentele, dar pe 31 octombrie, iar agentul său a declarat că mijlocașul nu va reveni la Juventus și nici la campioana mondială înainte de Cupa Mondială.

N'golo Kante (Franța)
Mijlocașul de la Chelsea a suferit un regres în reabilitarea sa după o accidentare la tendon care l-a limitat la două apariții în acest sezon. El va sta pe tușă timp de patru luni după ce va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Reece James (Anglia)

Fundașul dreapta în vârstă de 22 de ani s-a accidentat la genunchi în meciul de Liga Campionilor dintre Chelsea și AC Milan, în octombrie, și pare sigur că va rata turneul din Qatar, după ce a fost exclus pentru opt săptămâni.

Diogo Jota (Portugalia)
Atacantul lui Liverpool va rata turneul din cauza unei accidentări la gambă suferite în victoria cu Manchester City, dar managerul clubului din Premier League, Juergen Klopp, a declarat că nu va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Alexander Isak (Suedia)
Atacantul de la Newcastle United a suferit un regres în timp ce se recupera după o accidentare la coapsă, iar managerul Eddie Howe a confirmat că nu va juca din nou până după Cupa Mondială.

Pedro Neto (Portugalia)
Extrema în vârstă de 22 de ani a lui Wolverhampton Wanderers va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru o accidentare la gleznă suferită în octombrie, împotriva lui West Ham United.

Boubacar Kamara (Franța)
Mijlocașul de la Aston Villa a suferit în septembrie o accidentare la ligamentele genunchiului care îl va ține departe de teren până după Cupa Mondială.

Arthur Melo (Brazilia)
Mijlocașul împrumutat de Liverpool a suferit o accidentare musculară în perioada premergătoare meciului cu Rangers din Liga Campionilor din octombrie.

Jesus "Tecatito" Corona (Mexico)

Extrema de la Sevilla a suferit o fractură la glezna stângă în timp ce se antrena cu clubul din LaLiga în luna august și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a fost inclus în lotul preliminar de 31 de jucători al selecționerului mexican Gerardo Martino, dar antrenorul Sevillei, Jorge Sampaoli, a declarat că ar putea reveni la antrenamente abia în decembrie.


Următorii jucători sunt accidentați, dar se luptă pentru a se reface și a fi luați în considerare pentru selecție:

Romelu Lukaku (Belgia)
Atacantul Romelu Lukaku, de la Inter Milano, s-a accidentat din nou la tendonul de la genunchi, după ce a revenit după două luni de stat pe tușă.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani, care este cel mai bun marcator al Belgiei, a jucat doar 29 de minute în două meciuri înainte de accidentarea sa.

Paulo Dybala (Argentina)
Antrenorul lui AS Roma, Jose Mourinho, a declarat că atacantul argentinian a suferit o accidentare „foarte gravă' când și-a întins un mușchi al coapsei în timp ce transforma un penalty împotriva lui Lecce.

Kyle Walker (Anglia)
Apărătorul lui Manchester City a fost operat cu succes la inghinali la începutul lunii octombrie, dar jucătorul de 32 de ani a declarat că este încrezător că se va recupera complet la timp pentru a face deplasarea în Qatar.

Kalvin Phillips (Anglia)
Mijlocașul lui Manchester City a fost pus pe tușă din cauza unei probleme la umăr, dar ar putea reveni înainte de Cupa Mondială.

Ronald Araujo (Uruguay)
Fundașul central al Barcelonei a optat pentru o intervenție chirurgicală la coapsă la sfârșitul lunii septembrie, declarând că a ales să treacă prin operație pentru a reveni la 100% „cât mai curând posibil".

Angel Di Maria (Argentina)
Extrema lui Juventus este indisponibilă până la începutul lunii noiembrie din cauza unei accidentări la tendon, despre care clubul a spus că va avea nevoie de aproximativ trei săptămâni pentru a se vindeca.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cupa mondială accidentari pogba lukaku