x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj, adversar puternic în turul doi de calificare în Liga Campionilor

CFR Cluj, adversar puternic în turul doi de calificare în Liga Campionilor

10 Aug 2020   •   13:56
CFR Cluj, adversar puternic în turul doi de calificare în Liga Campionilor

CFR Cluj va juca împotriva campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb, pe teren propriu, în turul doi de calificare în Liga Campionilor. Meciul se va juca într-o singură manşă. Partida va avea loc pe 25/26 august.

Echipa din Zagreb este campioana Croației şi cea mai titrată echipă din această ţară. Dinamo Zagreb are în palmares 21 de titluri, 15 cupe şi şase supercupe, record absolut pe plan intern în toate competiţiile. Arena pe care evoluează Dinamo se numeşte „Maksimir” şi are o capacitate de 35.123 de locuri pentru spectatori.

Cei mai cunoscuți fotbaliști sunt portarul Dominik Livakovic (25 de ani) și atacantul Bruno Petkovic. 

Antrenorul Dinamo Zagreb: Ştiu că echipa Clujului este mai bună decât maltezii

”Ei bine, jucăm un singur meci, desigur că nu este uşor. Nu ştim ce ne aşteaptă. Ştiu că echipa Clujului este mai bună decât maltezii. Deşi nu ar trebui excluşi nici ei, pentru că joacă acasă (n.r. CFR Cluj joacă la Floriana în primul tur). Condiţiile pot fi diferite. Trebuie să ne pregătim pentru ambele echipe, să le analizăm cât mai mult în această perioadă. Cu toate acestea, obiectivul nostru este cunoscut, dorim să trecem de a doua rundă de calificare, nu avem altă alternativă. Cred în echipă şi că îi vom face fericiţi pe fani”, a declarat Zoran Mamic pentru site-ul oficial al clubului. 

×
Subiecte în articol: cfr cluj Liga campionilor dinamo zagreb