x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj părăsește UEFA Conference League, după o remiză albă în returul din Gruia cu Lazio

CFR Cluj părăsește UEFA Conference League, după o remiză albă în returul din Gruia cu Lazio

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2023   •   22:12
CFR Cluj părăsește UEFA Conference League, după o remiză albă în returul din Gruia cu Lazio
Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Participarea ultimei echipe românești în ediția 2022-23 a cupelor europene s-a încheiat joi seara, după ce CFR Cluj a fost eliminată în primul tur al fazelor eliminatorii din UEFA Conference League, după dubla cu italienii de la Lazio.

După ce în prima manșă ardelenii au fost învinși cu 1-0, în condițiile în care au jucat 75 de minute în superioritate numerică, la Roma, joi la Cluj, în Gruia, oamenii lui Dan Petrescu și-au creat prea puține ocazii de gol, pentru a putea emite pretenții la calificare.

Mai mult, oaspeții au avut cele mai mari șanse de a marca, culminând cu o fază de pe final de meci, când lazialii au ratat 4 șuturi consecutive la poarta campionilor României, după ce Manea a respins o dată, Scuffet de două ori, iar unul din șuturi a trecut pe lângă poartă.

La poarta oaspeților, doar Krasniqi a provocat ușoară panică, un șut trimis de acesta în prima repriză trecând puțin pe lângă bară.

Yeboah avut și el golul în picior, pentru gazde, pe final de meci, dar execuția lui a fost defectuoasă, dintr-o poziție ideală.

În minutul 77, ceferistul Karlo Muhar a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat din joc.

Nici cele 6 minute suplimentare de joc nu au adus nicio modificare pe tabelă, astfel că CFR Cluj își încheie aventura europeană, cu o remiză albă, fără niciun gol marcat în dubla manșă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj UEFA Conference League