x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj pierde în Turcia dar păstrează șanse de calificare în primăvara Conference League

CFR Cluj pierde în Turcia dar păstrează șanse de calificare în primăvara Conference League

28 Oct 2022   •   08:40
CFR Cluj pierde în Turcia dar păstrează șanse de calificare în primăvara Conference League
Sursa foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Punctul forte al campioanei CFR Cluj, defensiva, a cedat joi de 3 ori, în deplasarea din Turcia, Sivasspor învingându-i pe ardeleni cu 3-0, într-un meci din etapa a 5-a, a Grupei G, din Conference League. Două dintre cele trei goluri ale turcilor au fost marcate de veteranul de 36 de ani, Yatabare.

Trupa condusă de Dan Petrescu a căzut examenul defensivei și a primit 3 goluri într-un singur meci, mai multe decât a încasat în toate celelalte 4 meciuri din grupele Conference League.

Yatabare a stabilit scorul la pauză, cu golul marcat în minutul 22, din apropiere, după o deviere a lui Arslan, după ce anterior Saba nimerise bara. Clujenii și-au revenit puțin pe final de repriză apropiindu-se mai amenințător de poarta turcilor.

În minutul 64, din repriza secundă, Sivasspor a majorat scorul la 2-0, printr-un autogol al lui Janga, care a deviat în proprie poartă șutul lui Gradel, cel care e oficial creditat cu golul.

Yatabare a făcut apoi dubla, în minutul 73, dintr-a doua încercare, primul șut fiind respins de Scuffet.

După acest rezultat, CFR Cluj ocupă poziția a doua în clasament, cu 7 puncte, la egalitate cu Slavia Praga, față de care are avantajul rezultatelor directe.

În ultima etapă din Grupa G, ardelenii primesc săptămâna viitoare în Gruia pe kosovarii de la FC Ballkani. O victorie le asigură elevilor lui Dan Petrescu prezența în faza eliminatorie a competiției.

 

(sursa: Mediafax)

×