x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chelsea şi Real, calificate în sferturi

Chelsea şi Real, calificate în sferturi

15 Mar 2012   •   21:00
Chelsea şi Real, calificate în sferturi

Ultimele doua meciuri din 'optimile' Ligii Campionilor s-au jucat miercuri seara, Real Madrid trecand cu 4-1 de TSKA Moscova, 1-1 in tur, iar Chelsea a trecut dramatic de Napoli in prelungiri, 4-1, dupa ce in tur italie­nii s-au impus cu scorul de 3-1. A fost sa fie seara lui Chelsea care, dupa ple­carea lui Andre Villas Boas, pare sa-si regaseasca forma initiala sub bagheta lui Roberto di Matteo.

Drogba a deschis scorul in prima repriza, Terry a facut 2-0 imediat dupa pauza, dar Inler a adus speranta in tabara napoletanilor, marcand in minutul 55. Bucuria pe Stamford Bridge a adus-o Lampard, care a marcat din lovitura de la 11 metri, trimitand partida in prelungiri. Branislav Jovanovici a marcat golul calificarii, facandu-l sa jubileze pe antrenorul Di Matteo.

'Am observat problema echipei cand il urmaream pe Villas-Boas in timpul meciurilor. John Terry ar fi vrut sa dea indicatii de pe margine, dar Andre nu-l lasa niciodata. Jucatorii il asculta pe John, astfel ca eu il las sa dirijeze echipa in timp ce eu port costumul lui Andre si dansez la goluri. E o situatie win-win-win. Si asta literalmente, pentru ca am castigat ultimele trei partide', a spus Di Matteo dupa meci. Alaturi de Real si Chelsea, calificate mai departe sunt urmatoarele sase echipe: Benfica Lisa­bona, Apoel Nicosia, Barcelona, AC Milan, Bayern Munchen si Olym­pique Marseille. Tragerea la sorti a 'sferturilor' va avea loc azi, la Nyon.

×
Subiecte în articol: fotbal international